HABERLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Safir Okulları’nın Öğrencileriyle Buluştu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajeri Handan Karatekin, Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay ve sporcuları ile Engelliler Komitemizin Üyeleri; Alper Atlı, Bala Balkır ve Ege Can Halıcı, Safir Okulları’nın öğrencileriyle okulun Pendik Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşide bir araya geldi.

Safir Okulları Genel Müdürü Adem Fidan, etkinlikte yaptığı konuşmada; Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın etkinliğe katılımından dolayı başta Başkanımız Ahmet Nur Çebi olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza teşekkür etti.

Siyah-beyazlılarımız, sıcak bir ortamda gerçekleştirilen söyleşinin ardından öğrencilerle gösteri maçı yaptı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Safir Okulları Genel Müdürü Adem Fidan, etkinliğin sonunda Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel’e, İdari Menajeri Handan Karatekin’e, Antrenör-Oyuncusu Kaan Dalay’a ve Engelliler Komitemizin Üyesi Alper Atlı’ya günün anısına plaket takdim etti.