HABERLER

29.01.2022

FUTBOL

Antalya Kampında Çalışmalar Devam Ediyor

Futbol A Takımımız, Antalya Gloria Sports Arena’da gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

İkinci Başkanımız Adnan Dalgakıran, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı’nın da izlediği basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktörümüz Önder Karaveli’nin yönetim yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Şut ve koordinasyon çalışmaları yapıldı. Antrenman, çift kale maçla tamamlandı.

Öte yandan Antalya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Öz ve dernek üyeleriyle bir grup taraftarımız, siyah-beyazlılarımızın çalışmasını izledi. Futbolcularımız idmanın ardından taraftarlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaşımız, kamp çalışmalarına yarın (30 Ocak) saat 18.00’de ilk on beş dakikasını basına açık gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.