HABERLER

14.01.2022

FUTBOL

Asbaşkanımız Emre Kocadağ’dan Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Değerlendirmesi

Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Kulübümüzü temsilen katıldığı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Türkiye Kupası bizim için her zaman çok önemli bir hedef olmuştur. Geçen sezonun lig, kupa ve Süper Kupa şampiyonu unvanlarıyla buraya geldik. İnşallah bu sene de bu kupalardan en az birini veya birkaçını müzemize götürmek istiyoruz. Göztepe iyi bir kulüp. Kendi evimizde oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Tek maç olduğu için şanslar birbirine yakın olacaktır. Her sonuca açık bir maç. Umarım tur atlayan taraf biz oluruz. Kupayı kazanmak için çok çalışacağız. Türkiye Kupası’nı önemsiyoruz.

VAR sistemi ligde maalesef etkili değil. İnşallah kupadaki uygulaması iyi olur. VAR sisteminin nasıl uygulandığı, kimler tarafından nasıl yorumlandığı önemli. Umarım adil yönetimler olur. Hakem hataları maçlara etki etmez.

Tek maçlı eleme usulünü destekliyoruz. Pandemi ortamında ve sıkışık takvimde turnuvanın tek maçla ilerlemesi gayet mantıklı.

Ligde yukarı tırmanmak için çalışacağız. Önümüzdeki maçları kazanmak için çok çalışacağız. Kupayı da çok önemsiyoruz.”