HABERLER

Beşiktaş Dergisi Ocak Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, Beşiktaşımızın başarılarıyla dikkat çeken sporcularından Can Bozdoğan, geleceğini Beşiktaş’a emanet eden Berkay Vardar ve Yağız Aksu özel röportajları, elli yılı aşkın Beşiktaşımız ile çalışan Beşiktaş JK Müzesi Tarih ve Müze Danışmanı Zülal Gök’ün daha önce hiçbir yerde okumadığınız hikâyeleri, siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız diğer içeriklerle taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesiyle başlayan dergimizde, 2019 ve 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantıları başlıklı önemli notlardan oluşan yazımız, gerçekleştirdiğimiz özel röportajlar ve daha nice içerikler Beşiktaş Dergisi ocak sayısında.

Beşiktaşımıza dair detayların yer aldığı ocak sayımızın içeriğinde ise şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Çıkan rapor, Beşiktaş için mali ve idari bir dönüm noktasıdır”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi için kaleme aldığı makalesinde, Beşiktaşımızın 2019 ve 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantılarına dair önemli konu başlıklarına dikkat çekti.

Tarihi derbinin ilk galibi: Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı

Zarafetlerini ustalıklarıyla birleştiren 11 güçlü kadın… Onlar terlerini güçleri ve hırslarıyla birleştirip tırnaklarıyla kazdıkları yolu galibiyetlerle süsleyen, “Yapamazsın”ın inadı, “Siyah”ın Beyazı, geleceğin en parlak hali Dişi Kartallar… Aralanan 2021-2022 Kadın Futbol Ligi sahnesinde Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi oynandı. Şampiyon unvanıyla yeni sezona başlayan Beşiktaşımız, derbiden 2-1’lik üstünlükle ayrıldı.

Canına “Can” katmaya geldim

Almanya’nın disiplininden Beşiktaş’ın şanlı tarihine uzanan yolculuğunda, hayatımıza fırtına misali girdi Can Bozdoğan. “Tüm hayatımı futbola adadım” dediği bu olağanüstü zamanlarında artık Can’ı Beşiktaş armasıyla kilit pasları ve nefes kesen golüyle görüyoruz. Yirmi yaşındaki futbolcumuzla futbol serüvenini ve hayallerini Beşiktaş Dergisi ocak sayısında konuştuk.

Beşiktaş Sözlüğü: Önder

Beşiktaş Kurumsal İletişim Müdürü-Yönetmen Armağan Pekkaya’nın kalemiyle hazırlanan Beşiktaş Sözlüğü, ocak sayısında “Önder” kelimesine yer veriyor.

Şerefinle oynamak ne demek?

“Şerefinle oyna, Hakkınla kazan” sözünü kendisine motto edinmiş bir camiayız. Yeri gelir attığımız golü iptal ettirir, yeri gelir hak etmediğimize inandığımız penaltı vuruşunu kalecinin üzerine nazikçe yuvarlarız. Rekabet adil koşullarda olsun isteriz. Çünkü hakkıyla kazanılmamış galibiyetler üzerimizde durmaz. Şanlı tarihimizde yer alan fair play hikâyelerini sizler için kaleme aldık.

“Berkay dedim uyan! Rüya değil, koşmaya devam et”

Berkay Vardar, kalbinden çektiği ipliklerle kumaş dokuyan ve ardından o kumaşı layıkıyla üzerinde taşıyan gencecik bir isim. Verilen emeklerin, geçen zamanın boşa gitmediği başarılı bir futbolcu. Ne kadar şanslıyız ki içimizde böylesine erdemli futbolcular var… Berkay Vardar ile Beşiktaş Dergisi’ne özel bir söyleşi gerçekleştirdik.

Beşiktaş tarihinin kayıp parçaları

Bizi şerefiyle sarp sarmalayan o güzide tarih, ılık rüzgârıyla birlikte bizi mazisinde bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculukta gözlerini Boğaz’a deviren mabedimizin her bir taşı büyük emeklerle bir araya, bugünlere getiriliyor. Günler, ortaya konmuş Beşiktaş aşkıyla çarpan yüreklerle, zorlu zamanları aşmak için fedakârca çalışan insanlarla geçiyor. Kimi bir taş koyuyor, kimi bir çivi çakıyor… Belki o dönemlerde kulüp bir binadan, küçücük bir odadan ibaret şekliyle geçiriyor günlerini ama buranın sımsıcak bir yuva olduğunu da herkes biliyor. İşte o yuvanın nasıl oluşturulduğunu Fuat Balkan’ın hatıralarıyla Beşiktaş JK Müzesi Tarih ve Müze Danışmanı Sayın Zülal Gök’ün anlatımıyla dinledik. Hikâyelerin tüm detayları Beşiktaş Dergisi ocak sayısında.

Genç Kartal uçmaya hazır

Yağız Aksu, Beşiktaş Icrypex’in en genç basketbolcusu. Yaşına rağmen saha içinde ve dışında oldukça olgun bir kişiliği var. Süre aldığı kısa zamanda, kim bu genç dedirtecek etkiyi yapmaya başladı bile. Koçun ona güveni özellikle Avrupa Kupası maçlarında kendini gösteriyor. Yağız, yaşının genç olmasının avantajını yakalayarak oyununu her geçen gün büyütüyor. Bizler de bu genç yeteneğe kulak verdik. Gerçekleştirdiğimiz özel röportajımız Beşiktaş Dergisi’nde.

Hırs, ihtiras, rekabet…

Spor dünyasındaki en unutulmaz spor düellolarını Amir Necim, Beşiktaş Dergisi ocak sayısında kaleme aldı.