HABERLER

06.12.2021

FUTBOL

Futbol Takımımız Almanya’da

Futbol A Takımımız, UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu 6. maçında, yarın (7 Aralık) TSİ 23.00’te BVB Stadion’da B. Dortmund ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılarımız, deplasmandaki B. Dortmund maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla hareket ettiği Almanya’ya üç saat süren yolculuk sonunda ulaştı.

Dortmund Havalimanı’nda bir grup taraftarımız tarafından sevgi tezahüratlarıyla karşılanan ekibimiz, karayoluyla kamp yapacağı otele hareket etti.

İkinci Başkanımız Adnan Dalgakıran, Asbaşkanlarımız Emre Kocadağ ile Fatih Hakan Avşar, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, Fulya Kompleksi ve Fulya AVM’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Efe Bezci, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürümüz Seçil Aygül ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz Ceyhun Kazancı, takımımızla birlikte Almanya’ya gitti.

Futbol Takımımız, B. Dortmund maçı için son çalışmasını maçın oynanacağı BVB Stadion’da bugün TSİ 20.00’de yapacak. İdmanın ilk on beş dakikası basına açık olacak. Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, antrenman öncesi TSİ 19.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, B. Dortmund maçı kamp kadrosuna 20 futbolcumuzu dahil etti:

Ersin Destanoğlu
Emre Bilgin
Valentin Rosier
Rıdvan Yılmaz
Francisco Montero
Josef de Souza
Salih Uçan
Michy Batshuayi
Oğuzhan Özyakup
Can Bozdoğan
Atiba Hutchinson
Mehmet Topal
Cyle Larin
Rachid Ghezzal
Necip Uysal
Welinton Souza
Domagoj Vida
Kenan Karaman
Serdar Saatçı
Umut Meraş