HABERLER

25.11.2021

FUTBOL

GZT Giresunspor Maçı Biletleri Satışa Sunuldu

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında, 27 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta GZT Giresunspor ile karşılaşacak.

Bilet satışlarına ilişkin önemli detaylar aşağıdaki gibidir.

Bilet Alımı

- Taraftarlarımız biletlerini; passo.com.tr, Vodafone Park Bilet Satış Gişesi ve Passo Mobil uygulaması üzerinden satın alabilirler.

- Bir kişi, (3) üç adet bilet satın alabilir.

- Bilet satın alacak taraftarlarımızın biletlerini satın almadan önce HES uygulamasındaki HES Kod Ayarları > Aşı Durumu > Hastalık Durumu ve Test Durumu bildirimlerini aktif hale getirmeleri gerekmektedir. Bu bildirimleri aktif hale getirmeyenler bilet satın alamayacaktır.

- Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passo.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

- E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.



Deplasman Tribünü

TFF Sağlık Kurulu kararı gereğince deplasman takımı taraftarlarına bilet satışı yapılmayacaktır.

Maç Günü HES Kontrolü

Bilet satın alan taraftarlarımızın, son sağlık durumları HES kodu üzerinden otomatik olarak sorgulanacaktır. Sağlık durumunda değişme olan ve bilet satın alma kriterlerine uymayan (Covid 19’a yakalanan veya temaslı olan) taraftarlarımızın biletleri bloke edilecektir. Bileti bloke edilen taraftarlarımız, biletlerini (bilet satın alma kriterlerine uygun) başka bir kişiye transfer edebilecektir. Bu durum taraftarlarımıza SMS ve E-mail olarak bildirilecektir.

Bilet Satın Alımına Dair Önemli Bilgiler

- T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini* tamamlamış, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren HES'in onay verdiği taraftarlarımız stadyuma girebilecektir.

- Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 güne kadar HES onayı ile stadyuma girebilirler.

- Tüm seyircilerin maske takma zorunluluğu vardır.

*Aşı takvimini tamamlamış olmak:

1. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşı olmak,

2. Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak.

HES uygulamanızın sürümünü güncel olup olmadığını kontrol edin.

Not: Gazi-Engelli Tribünü Biletleri Tükenmiştir.

Trabzonspor Karşılaşmasında Tribün Kapatma Cezası Alan Bloklar

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’un 11 Kasım 2021 tarihli toplantısında; 6 Kasım 2021 tarihinde Süper Lig’in 12. haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasında taraftarların neden olduğu çirkin-kötü tezahürat nedeniyle bir maçlık tribün kapatma cezası verilmiştir. Trabzonspor  karşılaşmasını KUZEY ÜST TRİBÜN 407, 408, KUZEY ALT TRİBÜN 107, 108, DOĞU ÜST TRİBÜN 415, 416, DOĞU ALT TRİBÜN 115, 116  bloklarda seyreden taraftarın Passolig kartları bir maç süreyle engellenmiş olup, Giresunspor karşılaşmasını tribünden seyredemeyeceklerdir.

12  YAŞ ALTINDAKİ ÇOCUKLAR STADYUMLARA GİREMEYECEKTİR.

BİLET FİYATLARI

1. Kategori 330TL
2. Kategori 300TL
3. Kategori 260TL
4. Kategori 250TL
5. Kategori 215TL
6. Kategori 195TL
7. Kategori 140TL
8. Kategori 130TL
VIP 101-126: 750TL
VIP 100: 850TL