HABERLER

02.11.2021

FUTBOL

Sporting CP Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaşımız, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Sporting CP ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam maçın oynanacağı Jose Alvalade Stadı’nda yaptığı çalışmayla tamamladı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Asbaşkanlarımız Emre Kocadağ ve Fatih Hakan Avşar, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan ile Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan’ın da izlediği basına ilk 15 dakikası açık yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı uygulamalar, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Futbol Takımımız, UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu dördüncü maçında, yarın (3 Kasım) TSİ 23.00’te Jose Alvalade Stadı’nda Sporting CP ile karşılaşacak.