HABERLER

02.11.2021

FUTBOL

Futbol Takımımız Portekiz’de

Beşiktaşımız, UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu dördüncü maçında, 3 Kasım Çarşamba günü TSİ 23.00’te Jose Alvalade Stadı’nda Sporting CP ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılarımız, deplasmanda Sporting CP ile oynayacağı maç için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla hareket ettiği Portekiz’e beş saat süren yolculuk sonunda ulaştı. Takımımız, Lizbon Havalimanı’ndan karayoluyla konaklayacağı otele geçti.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar,  TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürümüz Seçil Aygül ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz Ceyhun Kazancı, takımımızla birlikte Portekiz’e gitti.

Ekibimiz, Sporting CP maçı için son çalışmasını bugün TSİ 21.00’de maçın oynanacağı stadyumda gerçekleştirecek. İdmanın ilk on beş dakikası basına açık olacak. Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, antrenman öncesi saat 20.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, Sporting CP maçı kamp kadrosuna 20 futbolcumuzu dahil etti:

Ersin Destanoğlu
Mert Günok
Rıdvan Yılmaz
Francisco Montero
Josef de Souza
Salih Uçan
Oğuzhan Özyakup
Gökhan Töre
Can Bozdoğan
Atiba Hutchinson
Mehmet Topal
Cyle Larin
Rachid Ghezzal
Necip Uysal
Fabrice Nsakala
Welinton Souza
Kenan Karaman
Serdar Saatçı
Umut Meraş
Alex Teixeira