HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’nin ekim sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi.

Değerli Beşiktaşlılar,

Geçtiğimiz sezon başında puan kayıpları yaşayan futbol takımımıza inanmıştım ve “Biz Şampiyon Olacağız” demiştim. Çok çalışarak çifte kupayla bitirdiğimiz sezonun ardından şampiyon kadromuzu korumak ilk hedefimizdi. Bunu başardık. Ardından Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek şampiyon kadromuzu daha da güçlendirdik ve teknik kadromuza emanet ettik. Yeni sezona da aynı inançla başladık.

Futbolcularımızın büyük çoğunluğunda darbeye bağlı meydana gelen sakatlıklardan dolayı, Türkiye Süper Ligi’nde iki, Şampiyonlar Ligi’nde ise tek maça as futbolcularımızdan yoksun olarak çıkmak durumunda kaldık. Ancak yine de on bir futbolcumuzla sahadaydık. Öz kaynağımızdan yetişen futbolcularımızın forma giyme şansı bulduğu bu maçlarda, istediğimiz sonuçları alamasak da 18-20 yaş aralığındaki futbolcularımızı üst düzey maçlarda değerlendirme fırsatı bulduk. Ve gördük ki öz değerlerimiz için yaptığımız yatırımlarda da başarılı oluyoruz.

Şampiyonlar Ligi’nde ikisi iç saha olmak üzere dört maçımız daha var. Bu maçlarda futbol takımımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tamdır. Aynı şekilde Türkiye Süper Ligi’nde de hedefimiz sezonu yine zirvede bitirmektir.

Değerli Beşiktaşlılar,

Yeni sezonda taraftar desteğimize kavuştuk. Sizlerden sağlığınız için aşılarınızı yaptırmanızı ve takımınızı tribünde her zaman olduğu gibi yine büyük bir coşkuyla desteklemenizi rica ediyorum. Desteğinizi “Kartal Yuvası” ürünlerini alarak da göstermenizi bekliyorum. Korsan ürünlere itibar etmeyiniz. İtibar edenleri uyarmanızı özellikle rica ediyorum.

Tribünlerde Beşiktaş’ı desteklerken küfürlü tezahüratlarda bulunulmaması bir diğer önem verdiğimiz husustur. Tribünlerimizin Beşiktaş Ailesi’nin fertlerinin keyifle maç izleyebileceği ve coşkuyla takımlarını destekleyebileceği bir yer olarak kalması hepimiz için çok önemlidir. Tribünde küfüre izin vermeyelim. Böylece gençlerimizin, kadın taraftarlarımızın, ailelerimizin rahatlıkla takımlarını desteklediği bir atmosfer yaratmış olalım. Küfür kaynaklı cezalardan kulübümüzü hep birlikte koruyalım.

Sadece futbolda değil tüm branşlarımızda yapılanmamız devam ediyor. Hentbol ve tekerlekli sandalye basketbol takımlarımızın maçlarını oynadığı Süleyman Seba Spor Salonu’nu ismine yakışır şekilde modernize ettik. Basketbol ve voleybol takımlarımızın maçlarını oynadığı Akatlar Spor Kompleksi’mizi de yeniledik. Tüm taraftarlarımızı salon sporlarında yenilenmiş tesislerimizde takımlarımızı desteklemeye davet ediyorum.

Ekim ayı içerisinde Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü kutlayacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

Nice bayramlarımızı ve şampiyonluklarımızı sağlıkla, coşkuyla kutlayacağımız günlerde bir arada olmak dileğiyle...

Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı