HABERLER

07.10.2021

GÜNCEL HABERLER

Türkiye’nin En Büyük Markaları “BIRAKMAM SENİ” Diyor!

Kulübümüz, Türkiye’nin en büyük markalarını “Birlikte Kazanalım” portalında taraftarlarımızla buluşturuyor, hem Beşiktaşımız hem de taraftarlarımız kazanıyor.

Dünyada ilk kez bir spor kulübü olarak taraftarlarımızı özel duruşu olan “Kartal Pençesi” fotoğrafı ile dijital portalda toplayan Kulübümüz, şimdi de “Birlikte Kazanalım” projesi ile Türkiye’nin en büyük markaları ile taraftarlarımızı bir araya getiriyor.

Taraftarlarımız, “Birlikte Kazanalım” web sayfasında yer alan birçok prestijli markanın web siteleri üzerinden alışveriş yaparken Kulübümüze destek olabilecek.

Taraftarlarımız, birakmamseni.org üzerinden “Birlikte Kazanalım” linkine tıklayarak ulaşacakları portal üzerinden gerek yapacakları alışverişler ile gerek de anlaşmalı markalar için oluşturulmuş özel linkleri yakınlarıyla paylaşmaları sonucunda yapılacak her alışverişten, ek bir bedel ödemeden Kulübümüze destek olacaklar.

Bu çalışmayı destekleyen tüm markaların listesi, Kulübümüze kazandıracağı oranlar ve destek sağlayabilmek için gerekli tüm adımlar ile koşullar, tamamen şeffaf bir şekilde taraftarlarımıza marka bazlı sunulurken, sisteme yeni markaların da dahil olabilmesi için tüm teknik olanaklar sağlanacak.

Şimdi birlik olup gücümüze güç katma, birlikte kazanma zamanı. Siz de yapacağınız tüm internet alışverişlerinizi birakmamseni.org üzerindeki “Birlikte Kazanalım” sayfasından yapın hem siz, hem Beşiktaş kazansın.