HABERLER

30.09.2021

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımımızla Buluştu

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Basketbol Şubemizin Sportif ve İdari Direktörü aynı zamanda Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Ahmet Kandemir ile Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımımızın teknik ekibi ve sporcuları ile Arnavutköy’deki bir restoranda düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Buluşmada; İkinci Başkanımız Adnan Dalgakıran, Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mesut Urgancılar, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol ile Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan da yer aldı.

Sıcak bir ortamda geçen akşam yemeğinde, siyah-beyazlılarımıza yeni sezonda başarılar dileyen Çebi, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Hepinizin bize önemli katkılar vereceğine inanıyorum. Tecrübeli oyuncularımızdan genç kardeşlerimize yardımcı olmalarını rica ediyorum. Bu projenin bu sezon da başarılı olmasını istiyoruz. Geçen sezonu oldukça iyi bir noktada tamamladık. Bu projede büyük emekleri olan Ahmet Kandemir hocamıza teşekkür ediyorum. Hocamıza güvenimiz sonsuz. Takımımızı iyi bir noktaya taşıyan hocamız, aynı zamanda genç oyuncularımızı parlattı. Takım olmak; hocası, oyuncusu, teknik ve idari kadrosuyla bir bütün olmak demektir. Oyuncularımız, teknik ve idari kadrolarımıza emanet. Hepinize başarılı bir sezon diliyorum.”