HABERLER

27.09.2021

FUTBOL

Futbol Takımımız Hollanda’da

Beşiktaşımız, UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu ikinci maçında yarın (28 Eylül) saat 19.45’te Johan Cruyff Arena’da Hollanda ekibi Ajax ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılarımız, deplasmandaki Ajax müsabakası için bu akşam Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla hareket ettiği Hollanda’nın Amsterdam kentine üç saatlik yolculuk sonunda ulaştı. Takımımız, havalimanından karayoluyla konaklayacağı otele geçti. Ekibimiz, kamp yapılacak otelin önünde bir grup taraftarımız tarafından sevgi tezahüratları ile karşılandı.

İkinci Başkanımız Adnan Dalgakıran, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Şirketler Grubu Genel Müdürümüz Seçil Aygül, takımımızla birlikte Hollanda’ya gitti.

Siyah-beyazlılarımız, bugün TSİ 19.30’da maçın oynanacağı Johan Cruyff Arena’da ilk 15 dakikasını basına açık yapacağı çalışmayla Ajax maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak. Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, antrenman öncesi TSİ 19.00’da düzenleyeceği basın toplantısında Ajax maçı hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, Ajax maçı kamp kadrosuna 17 futbolcumuzu dahil etti:

Ersin Destanoğlu
Mert Günok
Valentin Rosier
Rıdvan Yılmaz
Josef de Souza
Salih Uçan
Michy Batshuayi
Oğuzhan Özyakup
Gökhan Töre
Can Bozdoğan
Fabrice Nsakala
Kenan Karaman
Serdar Saatçı
Berkay Vardar
Demir Ege Tıknaz
Emirhan Delibaş
Umut Meraş