HABERLER

24.09.2021

FUTBOL

Futbol Takımımız İçin Tasarlanan BJKXNetWork Koleksiyonu, NetWork.com.tr'de Taraftarlarımızın Beğenisine Sunuldu

Türkiye hazır giyim sektörünün lider markası, resmi giyim sponsorumuz NetWork, Futbol A Takımımız için hazırladığı ikinci koleksiyonu NetWork.com.tr’de satışa sundu.

İki öncü markanın buluştuğu sponsorluk anlaşması çerçevesinde Futbol A Takımımız, yurt içi, yurt dışı ve tüm özel müsabakalarda BJKXNetWork koleksiyonundan giyinecek.

Modern ve dinamik bir stili yansıtan dokuz parçalık BJKXNetWork koleksiyonu; spor takım elbise, puffer kaban, jogger pantolon, kapüşonlu ve kapüşonsuz sweatshirtler, düz ve polo yaka tişörtler ile bir sneaker modelinden oluşuyor. Yüksek performanslı, nefes alabilen teknik kumaşlara sahip tasarımlar, esneklik, su geçirmeme, kırışmama gibi işlevsel özellikleriyle öne çıkıyor. Kalite ile konforu bir araya getiren koleksiyonda; yüksek teknolojiyle donatılmış, sportif, dayanıklı ve akıllı parçalar dikkat çekiyor. Beşiktaşımızın forma renkleri siyah ve beyazın kullanıldığı tasarımların arka kısmına reflektör tekniğiyle işlenen gri BJKXNetWork yazısı, koleksiyonun yenilikçi yönünü vurguluyor. Su geçirmez fermuarlar, farklı doku birliktelikleri ve teknik grafik baskılar tasarımların fonksiyonel detayları arasında yer alıyor.

Enis Ulusoy: “NetWork’ün hazırladığı ikinci koleksiyonun da takımımıza uğurlu gelmesini diliyoruz”

Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, NetWork ile olan sponsorluk anlaşmasına ve yeni koleksiyona ilişkin düşüncelerini şöyle açıkladı:

“NetWork ile 2020 yılında başlayan resmi giyim sponsorluğu birlikteliğimiz NetWork’ün futbol takımımız için hazırladığı ikinci koleksiyon ile devam ediyor. Şampiyon takımımıza yakışır şıklıkta hazırlanan bu koleksiyonun geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da sporcularımıza uğurlu gelmesini diliyor ve değerli sponsorumuz NetWork’e iş birliğimiz için teşekkür ediyoruz.”

AY Marka Genel Müdürü Barış Tezmen ise yeni koleksiyonu şu sözlerle değerlendirdi:

“Beşiktaş JK Futbol Takımı için büyük bir özen ve heyecanla hazırladığımız ikinci koleksiyonda; yine dinamik, modern ve sportif bir stil yaratmayı hedefledik. İnovatif ve akıllı materyalleri sayesinde konforlu bir şıklık sunan tasarımları, oyuncular ve teknik heyetin yanı sıra Beşiktaş taraftarları ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. NetWork olarak, Beşiktaş camiasına 2021-22 sezonunda başarılar diliyoruz.”