HABERLER

21.09.2021

FUTBOL

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz Ceyhun Kazancı’dan Açıklamalar

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz Ceyhun Kazancı, Adana Demirspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

“Bir puan kaybı yaşadık, 3-0’dan 3-3 olması bizi üzdü. Yoğun maratonda bu tarzı puan kayıplarını bekleyebiliriz. Üç gün sonra başka bir maçımız var. Maçın 3-0’dan 3-3’e gelmesine takılmadan önümüzdeki maça bakacağız.

Balotelli olayını herkes gördü. Bu tarz tahriklere kapılmamak lazım. Balotelli, attığı golün ardından ve maçtan sonra kulübemize doğru jest ve mimiklerine devam etti. Sakin olmamız lazım. Takımımız kadro ve birlik beraberlik açısından bu ligin çok üzerinde. Bizim ayarlarımızı bozmak o kadar kolay değil. Taraftarlaarımızın içi rahat olsun. Biz olaya puan kaybı olarak bakıyoruz ama olanları da kimse görmüyoruz sanmasın. Maçtan sonra olayların gerginlği kısa süreliğine devam etti. Artık tamamen Altay maçına odaklanmış durumdayız.

Ali Palabıyık’ın maç içinde birçok tartışmalı kararı vardı. Maça beş dakika uzatma ilave edildi ama golü 90+7’de yedik. Bitmek bilmeyen bir maçtı. Kulübemiz defalarca saati gösterdiler. Yediğimiz son golde gelen yorumların hepsi pozisyonun faul olduğu şeklindeydi. VAR’dan dönmemesi bizi şaşırttı. Santrası bile olmayan tartışmalı bir golle puan kaybı yaşadık.

Sadece iki puan kaybettik. Üzücü olan tarafı; faul kokan pozisyonla maçın bitmesinden bir buçuk dakika sonra gol yememiz oldu. Balotelli’nin hareketleri ile ilgili yorumu kamuoyuna bırakıyoruz. Geçmişte de benzeri hareketleri olan bir oyuncu. Bu takım ligin çok üstünde bir takım.”