HABERLER

19.09.2021

FUTBOL

Deplasmandaki Ajax Maçının Taraftarlarımıza Ayrılan Biletleri Satışa Sunuluyor

Futbol Takımımız, UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu ikinci maçında, 28 Eylül Salı günü saat 19.45’te Johan Cruyff Arena’da Ajax ile karşılaşacak.

Müsabakanın taraftarlarımıza ayrılan biletleri, bugün saat 12.00’de bilet.bjk.com.tr bilet satış platformumuzdan satışa sunulacak.

Bilet satışına ilişkin önemli detaylar aşağıdaki gibidir.

Bilet fiyatı 405 TL’dir.

Biletimi nereden satın alabilirim?

Yurt dışı deplasman biletlerinin tek satış kanalı, bilet.bjk.com.tr bilet satış platformumuzdur. Kulüp binamızdan bilet satışı yapılmamaktadır.

Kaç adet bilet satın alabilirim?

Bir kişi en fazla 3 (üç) adet bilet satın alabilir. Birden fazla bilet satın alacak taraftarlarımızın satın alacakları biletleri kullanacak kişilerin; adı-soyadı ile ID ya da pasaport numarasını bilet.bjk.com.tr adresinde yer alan Profil > Biletlerim > Detaylar adımlarını takip ederek ilgili alanlara eklemeleri gerekmektedir.

Maçtan 24 saat öncesine kadar söz konusu bilgilerin girilmemesi durumunda satın alınan biletlerin teslimatı yapılmayacaktır.

Biletimi satın aldım. Nereden teslim alabilirim?

Satın aldığınız bileti iki ayrı noktadan teslim alabilirsiniz. Yurt içi bilet teslim noktası Vodafone Park Bilet Satış Gişesi, yurt dışı bilet teslim noktası ise maçın oynanacağı Johan Cruyff Arena’dır.

Johan Cruyff Arena bilet teslim noktası, 27 Eylül Pazartesi günü 13.00 ile 16.00 saatleri arasında maç günü ise 12.00 ile 16.00 saatleri arasında açık olacaktır. Maç günü, güvenlik önlemleri nedeniyle saat 16.00’dan sonra Johan Cruyff Arena’da bilet teslimi yapılmayacaktır.

Teslimat noktasını Vodafone Park Bilet Satış Gişesi olarak belirleyecek taraftarlarımıza teslimat günü ve saati e-posta ile bildirilecektir.

Biletimi benim adıma bir başkası teslim alabilir mi?

Evet. Satın alma işlemi sırasında, biletin kime teslim edileceğini belirtebileceğiniz bir alan ile karşılaşacaksınız. Ödeme ekranına geldiğinizde bu bilgileri ilgili alana girebileceksiniz.

Maça giriş kuralları nelerdir? Aşı olmam gerekir mi?

Hollanda hükümetinin Covid-19 önlemleri çerçevesinde futbol maçlarının oynandığı stadyumlara girişte zorunlu kıldığı Corona Virus pasasportu uygulaması vardır.

Taraftarlarımızın stadyuma girişte Dijital Pasaportlarını güvenlik görevlilerine ibraz etmeleri ve okuyucudan geçirmeleri gerekmektedir.

Maç bileti alan taraftalarımız stadyuma iki şekilde giriş yapabileceklerdir:

1 - İki doz aşısını olmuş ve QR Kodlu Avrupa Dijital Korona Virus sertifikalı aşı kartı olan taraftalarımız, satın aldıkları biletle stadyuma giriş yapabilirler.

2 – İlk ve ikinci doz aşısını olmamış taraftarlarımız, maçtan 24 saat önce Hollanda’da yoğun olarak bulunan Testen voor Toegang isimli laboratuvarda ücretsiz bir şekilde Covid-19 testi yaptırabilirler. Taraftarlarımız, Testen voor Toegang laboratuvarlarında yaptırdıkları testin sonucunu çıktı alarak ya da CoronaCheck uygulamasından PDF oluşturarak maça giriş yapabilecektir.

Hollanda hükümeti, Testen voor Toegang laboratuvarı haricindeki Covid-19 test sonucunu kabul etmemekte ve stadyumlara giriş izni vermemektedir.

Maça gitmeyeceğim, biletimi iptal edebilir miyim?

Hayır. Satın alınan biletin iptali ve ücret iadesi yoktur.