HABERLER

13.07.2021

DERNEKLER

Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban, Hatay Beşiktaşlılar Derneği’nin Şampiyonluk Kutlamasına Katıldı

Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ve dernek üyelerinin, Beşiktaşımızın çifte şampiyonluğu ile Beşiktaş Vodafone Takımımızın şampiyonluğunu kutlamak üzere Hatay’da düzenledikleri etkinliğe katıldı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, kutlama şölenine canlı bağlantı ile katılarak, “Covid-19 salgını sebebi ile bu yıl doyasıya şampiyonluğumuzu kutlayamadık. Hatay’lı Beşiktaşlıların yanında olamamanın üzüntüsü ile iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Kutlama gecesinde konuşan Hakan Daltaban, “Sizler buradan bizlere yürekleriniz ile destek verirken bizler ne mücadeleler ile bu kupaları elde ettik. Nihayetinde çok güzel bir sezona imza attık ve bu coşkuyu hep birlikte yaşadık. Daha nice şampiyonluklarda bir arada olmak dileği ile hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban, Beşikaş Kongre Üyeliğine seçilen İhsan Albayrak ve Sami Arıca’ya belgelerini takdim etti.

Hataylı Beşiktaşlılar, sıcak bir ortamda geçen kutlamada, Futbol Takımımızın 2020-21 sezonunda kazandığı Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.