HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Dergisi'ndeki Yazısı

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’nin temmuz sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi:

Değerli Beşiktaşlılar,

Futbolda çifte şampiyonluğumuzun coşkusu tüm Türkiye’de yaşanmaya devam ediyor. Siyah Beyaz bayraklarımızla ülkemizin her bir köşesini donatıyorsunuz. Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a kadar “As Bayrakları As Türkiye Siyah Beyaz“ diyoruz.

Dergimizin önceki sayılarında şampiyonluklarımıza özel bir sayı hazırladık. Ardından basketbol şubemizdeki yeniden yapılanmayı anlattık. Bu sayımızda da amatör branşlarımızda yapılan çalışmalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Kurucu şubelerimizden boksun ve güreşin çağ dışı tesislerini Vodafone Park içine kurduğumuz çağdaş tesislere taşıdık. Sporcularımız ve antrenörlerimiz sporun ve bilimin gerektirdiği modern tesislere kavuştu. Onların bu tesislerde sağlıklı bir şekilde çalışabilmeleri için gerekli tüm altyapıyı sağladık. Sporcularımızdan yeni şampiyonluklar beklediğimizi de ifade etmek isterim. Bu vesile ile güreş takımımızın Dünya Şampiyonu olan Milli sporcusu Ufuk Yılmaz’ı da tebrik eder, bu başarının öz kaynak düzenimizdeki tüm sporcularımıza örnek olmasını dilerim. Boks ve güreş şubemizde büyük emekleri olan Zeki Karalı, Burhan Özel, Necdet Uçar Hocalarımın başarılarının devamını dilerim.

Yine kurucu şubelerimizden jimnastik takımımız Vodafone Park içindeki modern tesislerine kavuştu. Ritmik jimnastik takımımıza sponsor olan Bahçeşehir Koleji’ne teşekkür ederim. Tekerlekli sandalye basketbol takımımızın da sağlıkla başarıya ulaşabilmeleri için tüm koşullarını sağladığımızı ifade ederim.

Büyük kulüpler içinde tek ve özel bir takıma sahip olduğumuz hentbol şubemizin yeniden yapılanmasını gerçekleştiriyoruz. Milli takımlarımızda başarıyla görev yapan Mehmet Korer Koral Hoca’mızı hentbol takımımızın başına getirdik. Hentbol şubemizin Avrupa’da da başarılı olması için çalışan eski hentbol sporcumuz olan yeni yöneticimiz Mesut Çebi’ye de başarılar dilerim. Spor branşlarında belediyelerin ve bankaların kendi spor kulüplerini kurmaları yerine mevcut köklü spor kulüplerini ve sporu desteklemeleri gerektiğini düşünüyorum. Ezeli rakiplerimiz ve ebedi dostlarımız Galatasaray’ı ve Fenerbahçe’yi kadın futbol ve hentbol şubelerini açmaya davet ediyorum. Ülkemizin köklü spor kulüplerinin desteklenmesinin ülkemizin geleceği adına öneminin tekrar altını çizmek istiyorum.

Tüm sporların atası olan atletizm, kulübümüzde 1911 yılında sportif faaliyetlerine başladı. Kurucularımızdan Ahmet Fetgeri, Fuat Balkan ve Mazhar Kazancı’nın idaresindeki Beşiktaş, Türkiye ve İstanbul şampiyonlukları elde etti. Bugün Ömer Aras Hoca’mızın önderliğinde kulübümüze Türkiye ve Balkan şampiyonlukları kazandıran tüm sporcularımızı tebrik ederim.

Kadın voleybol takımımızda ciddi bir yeniden yapılanmaya gittik. Uzun yıllardır yaşanan yönetimsel hatalar ve popülist tutumlar nedeniyle ciddi bir ekonomik kriz doğuran etmenleri ortadan kaldırdık. Tüm branşlarımızda olduğu gibi yeniden yapılanma sürecini kadın voleybol şubemizde başlattık. Takımımızın yeniden hak ettiği yere gelmesi için çalışan şube yöneticimiz Semih Çıtak’a da başarılar dilerim.

Amatör şubelerimizin yeniden yapılanması, tesisleşmesi için çalışan Finansman ve Amatör Şubelerimizden Sorumlu Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar’a teşekkür ederim.

Ayrıca bağış kampanyamız devam ettiğini de hatırlatmak isterim. Sizleri
BIRAKMAM yazıp 1903’e SMS atmaya davet ediyorum. Beşiktaş armasının temsil edildiği her yerde ve her zamanda daima şampiyonlukların talibi olduğunu belirtmek isterim. “Bırakmam Seni” diyerek, Beşiktaş’ın yanında olan tüm taraftarlarımızın her branşta takımlarımızı desteklemeye devam edeceğini biliyorum. Nice başarılarımızı hep birlikte kutlamak dileğiyle.

Ahmet Nur Çebi

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı