HABERLER

06.07.2021

GÜNCEL HABERLER

“Bırakmam Seni” Diyen 25 Bin Beşiktaş Sevdalısı “Kartal Pençesinde” Beşiktaş’a Özel Duruşlu Fotoğrafı ile Yerini Aldı

Türkiye’de ve Dünyadaki bu ilk dijital Taraftar Portalı’nda; anne karnındaki yavru kartallardan çocuk ve gençlere, aile boyu Beşiktaşlılardan Beşiktaş’a bağlı dernekler ve üyelerine kadar tüm Beşiktaşlılar, fotoğraflarını sisteme yükleyerek dünyanın dört bir yanından bu büyük taraftar portalı içinde yer almak için çalışıyorlar.

“Biz 11 arkadaşız lakin arkamız daha var” dizeleri ile yola çıkan Beşiktaş’ın “Bırakmam Seni” kampanyasına yoğun ilgi gösteren Beşiktaş taraftarları kampanya çalışmalarından birisi olan Kartal Pençesinde de yerlerini almaya devam ediyorlar.

Tüm dünyadan Beşiktaş taraftarlarının kulüplerine özel Kartal Pençesi hareketi fotoğrafları ile katıldıkları en kapsamlı ilk dijital proje olan “Kartal Pençesi”, ilk ve benzersiz bir “Taraftar Hareketi” olarak tanımlanıyor.

Kulübün sanal ortam üzerinde başlattığı “Kartal Pençesi” projesi ile bütün Beşiktaş Sevdalıları, fotoğrafları ile aynı platformda yer alabilirken oluşturulan sanal tribünde de yerini alarak takımını yalnız bırakmadıklarını gösteriyorlar.

Bugüne kadar 25 Bin Beşiktaş sevdalısının Kartal Pençesi fotoğrafını yüklediği dijital platform aynı zamanda “Kartal’ı çağır”bölümünde teknolojinin yardımı ile stat ve futbolcuların 3 boyutlu olarak Beşiktaş taraftarının yanına gelerek fotoğraf çektirdikleri ilk deneyim çalışmasını oluşturuyor.

Büyük Beşiktaş Taraftarının birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla oluşturulan “Gücüne Güç Katmaya Geldik” sloganıyla hayata geçen “Kartal Pençesi”ne katılmak ise çok kolay. “BIRAKMAM yazıp 1903”e sms mesajı gönderip gelen kod ile yalnızca “Kartal Pençesi” pozuyla çekilmiş fotoğrafınız isteme yüklenebiliyor.

“Kartal Pençesi” Taraftarına çeşitli avantajları da beraberinde getiriyor
Taraftar’a sunulan çeşitli avantajlar dünyasının da kapısını açan bu büyük tribününde yer alanlar ilk olarak 2020-2021 Süper Lig Şampiyonluğu’nu getiren Beşiktaş Kırmızı Formaya % 30 indirimli olarak sahip oldular.

BJK Dernekleri arasında tatlı rekabetin adı: “Kartal Pençesi”
“Kartal Pençesi”ne katılırken aynı zamanda kendi aralarında da tatlı bir rekabet oluşturan BJK Dernekleri, üyeleri olmayan BJK Sevdalılarına da ulaşarak büyük tribünde yer almalarını sağlıyorlar.

Dernekler tarafından “Bırakmam” yazılarak 1903’e gönderilen toplu smsler ve sonrasında gönderilen “Kartal Pençesi” katılım kodları yine o şehirdeki taraftarlara hediye ediliyor. Taraftarlar için çok kıymetli bir hediye olan toplu sms  gönderimi, derneklerin tatlı rekabetine ayrı bir renk katıyor.