HABERLER

09.06.2021

GÜNCEL HABERLER

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İle Güneydoğu Avrupa Ülkelerinin Spordan Sorumlu Bakanları Vodafone Park’ta Ağırlandı

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen ile Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Birinci Gençlik ve Spordan Sorumlu Bakanlar Toplantısı için ülkemizde bulunan; Moldova Eğitim, Kültür ve Araştırma Bakanı Lilia Pogolsa, Karadağ Eğitim, Bilim, Kültür ve Spor Bakanı Vesna Bratic, Bulgaristan Gençlik ve Spor Bakanı Andrey Kuzmanov, Bosna-Hersek Sivil İşler Bakanı Ankica Gudeljevic, Yunanistan Kültür ve Spor Bakan Yardımcısı Eleftherios Avgenakis, Kosova Kültür, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Daulina Osmani, Arnavutluk Eğitim, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Kostandin Shkurti, Romanya Devlet Spor Dairesi Sekreteri Csongor Oltean ile Hırvatistan Devlet Spor Dairesi Sekreteri Tomislav Druzak’ı Vodafone Park’ta ağırladı.

Ziyaret, konuk bakanların Beşiktaş JK Müzesi’ni ziyaretiyle başladı. Müze Danışmanımız Zülal Gök, müzemizde yer alan kupalar ve tarihi objeler hakkında konuklara bilgiler verdi. Konuk bakanlar daha sonra Vodafone Park’ı gezdi ve basın toplantı salonunda Vodafone Park’ın yapım aşamalarını anlatan tanıtım filmini izledi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, sıcak bir ortamda geçen ziyarette, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile konuk bakanlara isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş formaları hediye etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.