BEŞİKTAŞ SAFİ ÇİMENTO - İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GSK

29 MAYIS 2021 13.30

BEŞİKTAŞ SAFİ ÇİMENTO

28
30

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GSK

MAÇ DETAYI

Siyah-beyazlılarımız Türkiye Kupası final müsabakasına; Taner Günay, Ömer Ozan Arifoğlu, Onur Ersin, Genco İlanç, Görkem Biçer, Enis Harun Hacıoğlu ve Mehmet Demirezen yedisiyle başladı. Ekibimiz, üç kez iki dakika cezası aldığı ilk on beş dakikayı 7-7 berabere geçti. İlerleyen dakikalarda Genco ve Harun ile hücumda etkili olan takımımız, kalecimiz Harun’un üst üste kurtarışlarıyla skor üstünlüğünü koruduğü ilk yarıyı 17-14 önde tamamladı. İkinci yarıdaki ilk golümüz Genco’dan geldi. Siyah-beyazlılarımız, 43. dakikada Görkem’in kaydettiği golle farkı dörde yükseltti (22-18). İlerleyen bölümde iki gol bulabilen ekibimiz, son on dakikaya 24-22 üstünlükle girdi. İzmir Bş. Bld. üst üste bulduğu iki golle 51. dakikada skora denge getirdi (24-24). Ekibimiz, 52. dakikada 25-24 geriye düştü. Büyük bir çekişmeye sahne olan finalin son üç dakikasına ekibimiz üç farklı geride girdi (25-28). Kalan süredeki çabaları farkı eritmek için yeterli olmayan Beşiktaş Aygaz Takımımız, salondan 28-30 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş Aygaz Takımımız, Hentbol Türkiye Kupası finalindeki rakibi İzmir Bş. Bld. ile Süper Lig’de oynadığı iki maçtan bir galibiyet, bir beraberlikle ayrılmıştı.

Ekibimiz, Hentbol Türkiye Kupası grup maçlarında Göztepe ve Tokat Gençlik SK ile karşılaşmış ve gruptan lider unvanıyla bir üst tura yükselmişti. Çeyrek finalde Antalyaspor ile karşılaşan ve iki maçta da rakibini mağlup ederek yarı finale yükselen siyah-beyazlılarımız, Göztepe’yi de oynanan iki maçta mağlup ederek adını finale yazdırmıştı.

Beşiktaş Aygaz Takımımız, Hentbol Türkiye Kupası finalinde, 29 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30’da Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda İzmir Bş. Bld. ile karşılaşacak.

MAÇIN KÜNYESİ

YER

Eskişehir Porsuk Spor Salonu

TARİH

29 MAYIS 2021 13.30