HABERLER

18.05.2021

FUTBOL

Şampiyon Futbolcularımızdan Açıklamalar

Valentin Rosier: “Gerçekten inanılmaz bir mutluluk. Büyük emekler verdik ve karşılığını çifte kupayla aldık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize her zaman destek olan taraftarlarımızı çok seviyor, şampiyonluklarımızı onlara armağan ediyorum.”

Vincent Aboubakar: “Birçok sıkıntı yaşadğımız bir sezonu çifte kupayla tamamlamak muazzam bir başarı. Şahsım, arkadaşlarım ve taraftarlarımız adına çok mutluyum.”

Gökhan Töre: “Arkadaşlarımı kutluyorum. Hepimiz büyük fedakarlıklar yaptık. İnanılmaz bir birlik vardı. Birbirimize kenetlendik ve şampiyonluklara inandık. Şampiyonluk ruhunu artırarak sezon sonuna taşıdık. Çifte kupayla İstanbul’a dönüyoruz. Şampiyonluklarımızı taraftarlarımıza armağan ediyorum. Sergen Yalçın çok büyük bir hoca.”

Josef de Souza: “Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. İlk yarı skoru aldık, ikinci yarıda skoru koruduk. Herkesi tebrik ediyorum. Bu noktaya gelmek için çok çalıştım. Allah’ın da yardımıyla bu noktadayım. Bu başarıları yakalamak için çok çalıştım. Umarım bu başarıyı devam ettirip taraftarlarımızı daha da mutlu edebiliriz.”

Rachid Ghezzal: “Çok mutluyum. Harika bir sezon geçirdik. Geldiğimden beri güzel bir ailede olduğumu hissettim. Tüm takıma teşekkür ediyorum. Umarım bu böyle devam eder. Burada mutluyum. Bu hikayenin devam etmesini istiyorum. Şu an sadece yaşadığımız andan keyif almalıyız. Taraftarlarımız bizi çok iyi destekledi. Şampiyonlukları taraftarlarımıza armağan ediyorum.”