HABERLER

08.04.2021

FUTBOL AKADEMİ

Turkcell Kadın Futbol Ligi Kura Çekimi Yapıldı

Beşiktaş Vodafone Takımımızın da yer alacağı 2020-21 Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu için kura çekimi gerçekleştirildi.

Kura çekimi sonucunda A grubunda yer alan Beşiktaş Vodafone Takımımızın rakipleri; Fatih Vatan Spor, Amed Sportif Faaliyetler ve İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor oldu.

Turkcell Kadın Futbol Ligi bu sezon 16 takım ile oynanacak. Takımlar 1. turda gruplarındaki diğer takımlar ile birer kez karşılaşacak. Uzatma devrelerinin olmayacağı grup müsabakalarında alınan puanlara göre sıralama belirlenecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finallerde yer alma hakkını elde edecek. Çeyrek finallerden itibaren müsabakalar eleme usulü gerçekleştirilecek. Yarı final karşılaşmalarında mağlup olan takımlar üçüncülük, galip gelen takımlar ise şampiyonluk mücadelesi verecek. Türkiye şampiyonu olacak takım 2021-2022 sezonunda ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkını kazanacak.

Turkcell Kadın Futbol Ligi müsabakaları 17 Nisan tarihinde Antalya'da başlayacak. 4 Mayıs tarihindeki final müsabakası ile sona erecek.

Beşiktaş Vodafone Takımımızın Turkcell Kadın Futbol Ligi A Grubu fikstürü şöyle:

1. Maç
17 Nisan Cumartesi
Beşiktaş Vodafone – İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor

2. Maç
20 Nisan Salı
Beşiktaş Vodafone – Amed Sportif Faaliyetler

3. Maç
23 Nisan Cuma
Beşiktaş Vodafone – Fatih Vatan Spor