HABERLER

27.03.2021

BASKETBOL

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Enis Ulusoy ve Umut Şenol ile Beşiktaş Icrypex Takımımızdan Anıtkabir Ziyareti

Beşiktaş Icrypex Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi’nin 26. haftasında, yarın (28 Mart) saat 13.00’te Ankara Spor Salonu’nda Türk Telekom ile karşılaşacak.

Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol ile Beşiktaş Icrypex Takımımızın Başantrenörü Ahmet Kandemir, teknik ekibi ve sporcuları, Türk Telekom maçı için bulundukları Ankara’da, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Beşiktaş Icrypex Takımımız, Aslanlı Yol’dan yürüyerek ulaştıkları Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy ile Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Anıtkabir ziyaretiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı olarak Ankara’daki maçımız öncesi, Anıtkabir’de Atamızın huzuruna çıktık. Uzun süredir yapmak istediğimiz bir ziyaretti. Giresun, Konya, İzmir, Batman gibi Türkiye’nin dört bir yanından Türk sporunun ulu çınarı Beşiktaş’ın çatısı altında buluşmuş genç sporcularımızla Atamızın; zeki, çevik ve ahlaklı sözlerini içselleştirmek için güzel bir fırsat oldu. Başkanımızın ortaya koyduğu vizyonla, Milli Takımımıza hizmet etmeyi ve ülke sporuna genç oyuncular kazandırmayı öncelik edinmiş bir takım olarak Atamızın çizdiği yolda ülkemizi ve camiamızı temsil etmeye devam edeceğiz.”