Kulübümüzün de taraf olduğu Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi’nin imza töreni; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Bankalar Konsorsiyumunu oluşturan; Denizbank, Halkbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası’nın genel müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Kulüplerimizi bu şekle getirdik ve hatalarımızı kabul etmeliyiz. İçinde bulunduğumuz durum, hiç hoş değildi. Bankalar gereken desteği vermeseydi, Türk sporunu ileriye taşıyamayacaktık. Kendilerine minnettarız. Pandemide daha da zorlandık. Bundan sonra mali disiplin içerisinde olmak zorundayız. Bu anlaşma ile bugünü kurtarmış olabiliriz ama geleceği kurtarmak için tüm kulüplerin mali disipline sahip çıkması, popülist hareketlerden vazgeçmesi gerekmektedir.”
HABERLER
19.03.2021
GÜNCEL HABERLER
Ahmet Nur Çebi: “Mali disiplin içerisinde olmak zorundayız”
Diğer Haberler
- GenBeşiktaşlı Çocuklar Tüpraş Stadyumu’nda Buluştu 09.09.2026 15.23.00
- Basketbol Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özkan Arseven, Bursalı Beşiktaşlılarla Buluştu 06.09.2026 19.21.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Sakaryalı Beşiktaşlılarla Buluştu 06.09.2026 13.44.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora’dan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Aksu Oktay’a Ziyaret 02.09.2026 16.26.00
- Kulübümüz, UEFA Safety & Security Conference 2026’da Temsil Edildi 02.09.2026 13.27.00

