HABERLER

27.02.2021

GÜNCEL HABERLER

GM Bilişim, Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımımıza Sponsor Oldu

Dünyanın ilk tokenize şirketlerinden biri olan GM Bilişim, GMCOIN Projesi ile Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımımızın forma sırt sponsoru oldu.

Sponsorluk anlaşmasının lansman töreni, Taraftar ve Süleyman Seba ile Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen ve GM Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Demirci’nin katılımıyla Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Taraftar ve Süleyman Seba ile Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, lansmanda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizden beri Türkiye’nin alanında öncü ve kıymetli markalarıyla iş birliği ve sponsorluk anlaşmaları imzaladık. GM Bilişim ile Beşiktaş Aygaz Takımımızın forma sırt sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardık. GM Bilişim’e Kulübümüze vermiş oldukları destek nedeniyle teşekkür ediyor, anlaşmanın iki taraf için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımımıza sponsor olmaktan gurur duyduklarını ifade eden GM Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Demirci, sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye’nin en köklü spor kulübü Beşiktaş JK ve dinamik, başarılı hentbol takımlarından biri olan Beşiktaş Aygaz Erkek Hentbol Takımı ile yaptığımız sponsorluk anlaşmasının her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim. Sponsorluk anlaşmasının gerçekleşmesinde gayretleri bulunan Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Özçayır ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ömer Reşad Kayran’a teşekkür ederim.”

GM Bilişim A.Ş. ve GMCOIN hakkında:

Türkiye’nin öncü Yönetilebilir Bilgi İşlem Hizmetleri ve Servisleri kurumu ve katma değerli BT Hizmetleri sağlayıcısı GM Bilişim A.Ş. 2009 yılında kuruldu. 11 yıldır yüzlerce kurumda binlerce bilgi işlem sisteminin desteğini ve servisi uluslararası standartlar kapsamında veren kurum 2016 yılı ile birlikte blokzinciri projelere yönelmeye başladı. 2019 yılında GMCOIN’i devreye alan GM Bilişim A.Ş. halihazırda Singapur, Güney Kore, Çin, ve Asya’da büyük bir pazar elde etmeyi hedeflemekte. Fintech temelli projelerin ilk ayağı olan GMCOIN ek olarak Avrupa ve Kuzey Amerika pazarı başta olmak üzere tüm dünyada iş odaklı ve çok katmanlı blokzinciri temelli süreçleri ile KOBİ’lere değer katmayı amaçlamakta. GM Bilişim A.Ş. bununla birlikte siber güvenlik ve istihbarat süreçlerinde Singapur, Bulgaristan, Hong Kong, Fransa, Brezilya gibi ülkelerde iş ortakları ile birlikte değer katmakta.