HABERLER

22.01.2021

GÜNCEL HABERLER

Icrypex, Erkek Basketbol Takımımızın İsim ve Forma Göğüs Sponsoru Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde ve Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Avrupa Kupası’nda mücadele eden Erkek Basketbol Takımımızın yeni isim ve forma göğüs sponsoru, Türkiye’nin ilk kurumsal yapıya sahip kripto para borsasını oluşturarak katma değer sağlamak ve sektörde trend yaratacak başarılar elde etmek amacıyla kurulan Icrypex oldu.

Kulübümüz ile Icrypex Kripto Borsası arasında varılan anlaşmaya göre, Erkek Basketbol Takımımız bundan böyle Beşiktaş Icrypex olarak sahaya çıkacak, formalarımızın göğsünde Icrypex logosu yer alacak. Sponsorluk ödemesi ise, dünyada ilk kez kripto para ile gerçekleştirilecek.

Sponsorluk anlaşmasının tanıtım töreni; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mesut Urgancılar, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol ile Icrypex CEO’su Gökalp İçer’in katılımıyla Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Türkiye’nin en köklü spor kulübü olarak Icrypex firması ile yaptığımız bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Kendilerine Türk sporuna ve Türk basketboluna katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Pandemi nedeniyle bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de spor kulüpleri zor bir dönemden geçiyor. Maçları seyircili oynayamamak kulüplerin gelirlerinde ciddi bir düşüşe neden oldu. Böyle bir dönemde sporun ve sporcunun yanında duran sponsor markalarımız bizlere güç ve güven veriyor. Bu tür iş birlikleri, bu zorlu dönemi birlikte atlatacağımıza dair en önemli gösterge. Icrypex ile Erkek Basketbol A Takımızın isim ve forma sponsorluğu anlaşması bir buçuk yıl sürecek. Bu anlaşmanın kulübümüze şampiyonluklar getirmesini diliyorum.”

Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mesut Urgancılar, sponsorluk anlaşması hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş JK, kurulduğu günden bugüne her branşta, başta altyapı yatırımları olmak üzere, sporun gelişmesine önemli katkılar sağlamıştır. Kadın futbolundan e-spora, jimnastikten hentbola kadar her zaman sporun ve sporcunun yanında olmuş bir kulübüz. Bizler bu desteği önce taraftarımızdan, sonra bizi destekleyen sponsorlarımızdan aldığımız güçle yürüttük. Ülkemizde sporun gelişmesine katkıda bulunan bütün markalara, kattıkları değerden dolayı teşekkür ederiz.”

Icrypex ile ligde ve Avrupa’da nice başarılara imza atacağımızdan şüphe duymadığını ifade eden Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bildiğiniz gibi Beşiktaş JK Erkek Basketbol A Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi’nde ve Uluslararası Basketbol Federasyonu Avrupa Kupası’nda mücadele ediyor. Takımımızın son dönemde aldığı başarılı sonuçlardan çok mutluyuz. Icrypex ile ligde ve Avrupa’da nice başarılara imza atacağımızdan hiç şüphem yok. Bu vesile ile Beşiktaş JK Erkek Basketbol A Takımımızın 4 yıldır isim sponsorluğunu yapan Sompo Sigorta’ya da teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kulübümüz ile sponsorluk anlaşması imzalamaktan duydukları mutluluğu ifade eden Icrypex CEO’su Gökalp İçer, törende şunları söyledi:

“Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan Beşiktaş her adımında trendleri belirlerken, biz de bu yolda Beşiktaş ile birlikte yürümekten mutluluk duyacağız. Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol A Takımı’nın her başarısında yanında olmaktan gururlanacağız.”

Icrypex Kripto Para Borsası Hakkında

Türkiye merkezli ve tamamen Türk sermayesi ile kurulmuş kurumsal kripto para borsası olarak faaliyet gösteren Icrypex, kullanıcılarının talepleri ve piyasa hareketleri doğrultusunda pek çok geliştirme ile yoluna devam ediyor. Düşük komisyonları, kripto para yatırım uzmanı desteği ve 7/24 ulaşılabilir müşteri temsilcileri ile Icrypex, Türkiye’de kripto para ekosisteminin gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor. Destek ve iletişim operasyonunu günün her anında sürdüren bir kripto para borsası olarak etkili ve sürekli bir iletişimi ön planda tutan Icrypex, pek çok önemli finans kuruluşunda görev almış finans profesyonelleri tarafından kurulmasıyla da rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Türkiye’de blok zincir teknolojilerinin gelişimi, finansal okuryazarlığın desteklenmesi ve yatırımcıların şeffaf, doğru ve hızlı bir altyapı kullanarak işlemlerinin doğruluğunun sağlanması gibi pek çok konuda çalışmalarını sürdürmektedir.