HABERLER

17.12.2020

GÜNCEL HABERLER

Sağlık Şehidimiz Salih Cenap Çevli’nin Çocuğu Yiğit Çevli, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda Burslu Öğrenim Görecek

Covid-19 pandemisiyle mücadele ettiği sırada virüsten etkilenerek aramızdan ayrılan, sağlık şehitlerimizden emekli Kıdemli Albay Opr. Dr. Salih Cenap Çevli’nin çocuğu Yiğit Çevli, öğrenim hayatına BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda burslu olarak devam edecek.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Tıp Bilimine Vefa Bursu kapsamında, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda burslu olarak öğrenim görecek Yiğit Çevli ile ailesi, Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, BJK-KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu da yer aldı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, buluşmada, Çevli ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu ve “BJK-KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu’na duyarlılığı nedeniyle teşekkür ediyorum. Yiğit, bundan sonra bize emanet” diye konuştu.

BJK-KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, Covid-19 nedeniyle yaşanan kayıplardan duyduğu üzüntüyü dile getirdiği konuşmasında, “Sağlık emekçilerinin verdiği mücadeleye değerlerimiz gereği destek olma sorumluluğu hissediyoruz. Sağlık emekçilerine bir nebze de olsa destek olabiliyorsak ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Çocuğu Yiğit Çevli’nin BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda burslu olarak öğrenim görecek olmasından duyduğu mutluluğu ifade eden anne Pınar Çevli, “Yedi ay sonra ilk kez kendimi bir aile ortamında hissettim. Beşiktaş, Kabataş ve BJK-KABATAŞ VAKFI camialarına teşekkür ederim” dedi.

Sağlık Şehidimiz Salih Cenap Çevli’nin çocuğu Yiğit Çevli, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Tıp Bilimine Vefa Bursu kapsamında, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda burslu olarak öğrenim görecek ikinci öğrenci oldu.