HABERLER

29.11.2020

FUTBOL

Maç Formalarımız Açık Artırmada

Kulübümüz, MatchWornShirt.com’la yaptığı iş birliği sonucunda futbolcularımızın giydiği maç formalarını açık artırma ile satışa sunuyor.

İş birliği kapsamında futbol takımımızın oynayacağı seçilmiş maçlarda oyuncularımızın sahada giydiği ve imzaladıkları formaları MatchWornShirt.com adresi üzerinden açık artırmayla satışa çıkacak. Forma için en yüksek teklifi yapan taraftarımız istediği formayı koleksiyonuna katabilecek.

MatchWornShirt.com, futbol takımlarının maçlarda giyilmiş ve maç sonrası futbolcular tarafından imzalanmış formalarının açık artırma usulüyle satışa çıkarıldığı bir online platformdur. Özellikle Premier League, Bundesliga, Eredivisie ve Serie A takımlarıyla gerçekleştirdikleri iş birlikleriyle ön plana çıkan MatchWornShirt.com, güncel olarak 7 farklı ülkede aktif faaliyet göstermektedir. Ulaşılması oldukça güç olan bu özel koleksiyon parçalarını taraftarlar için erişilebilir hale getiren MatchWornShirt.com, sahadaki heyecanı dijital ortamda taraftarlarımızın önüne getirmektedir.

İş birliğinin sonucu olarak Süper Lig'in 10. haftasinda Fenerbahçe karşılaşmasında futbolcularımızın giydiği formalar imzalı olarak matchwornshirt.com/club/Besiktas adresinde açık artırmada.