Başkanımız Ahmet Nur Çebi, kadına şiddet sorununa dikkat çekmek için maçlarına ‘Kadına Şiddete Hayır’ sloganıyla çıkan Beşiktaş Aygaz Takımımızın Süper Lig’in 4. haftasında Süleyman Seba Spor Salonu’nda Beykoz Belediyesi ile oynadığı maçta, merhume Pınar Gültekin’in annesi Şefika Gültekin ile babası Sıddık Gültekin’i ağırladı.
Gültekin ailesinin acısını paylaşan Başkanımız Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bu tarz olayların bir daha asla yaşanmamasını temenni ediyorum. Pınar Gültekin’in mekanı cennet olsun. Gültekin ailesine başsağlığı diliyorum” diye konuştu.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, merhume Pınar Gültekin’in annesi Şefika Gültekin’e kızının isminin yazılı olduğu bir Beşiktaş forması hediye ederken, babası Sıddık Gültekin’e de Beşiktaş Aygaz Takımımızın Beykoz Belediyesi maçını merhume Pınar Gültekin’e atfettiğini belirten bir plaket takdim etti.
HABERLER
16.10.2020
GÜNCEL HABERLER
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Pınar Gültekin’in Ailesini Ağırladı
Diğer Haberler
- Tera ile İmzalanan Sponsorluk Anlaşmasının Lansmanı Yapıldı 17.08.2026 15.38.00
- Kulübümüzden UEFA ve Hradec Kralove Heyetlerine Dostluk Yemeği 13.08.2026 15.39.00
- Onursal Başkanımız Merhum Süleyman Seba’yı Kabri Başında Andık 13.08.2026 12.03.00
- Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı Kabri Başında Anacağız 10.08.2026 18.36.00
- Nazmi Bilge’yi Kabri Başında Andık 08.08.2026 11.56.00

