Başkanımız Ahmet Nur Çebi, kadına şiddet sorununa dikkat çekmek için maçlarına ‘Kadına Şiddete Hayır’ sloganıyla çıkan Beşiktaş Aygaz Takımımızın Süper Lig’in 4. haftasında Süleyman Seba Spor Salonu’nda Beykoz Belediyesi ile oynadığı maçta, merhume Pınar Gültekin’in annesi Şefika Gültekin ile babası Sıddık Gültekin’i ağırladı.
Gültekin ailesinin acısını paylaşan Başkanımız Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bu tarz olayların bir daha asla yaşanmamasını temenni ediyorum. Pınar Gültekin’in mekanı cennet olsun. Gültekin ailesine başsağlığı diliyorum” diye konuştu.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, merhume Pınar Gültekin’in annesi Şefika Gültekin’e kızının isminin yazılı olduğu bir Beşiktaş forması hediye ederken, babası Sıddık Gültekin’e de Beşiktaş Aygaz Takımımızın Beykoz Belediyesi maçını merhume Pınar Gültekin’e atfettiğini belirten bir plaket takdim etti.
HABERLER
16.10.2020
GÜNCEL HABERLER
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Pınar Gültekin’in Ailesini Ağırladı
Diğer Haberler
- Şan Ökten’i Kabri Başında Andık 24.07.2026 12.28.00
- Ultra Maraton Koşucusu Arda Saatçi’den Kulübümüze Ziyaret 23.07.2026 17.36.00
- Divan Kurulu Lokalinin Açılış Töreni Yapıldı 23.07.2026 17.20.00
- Kulübümüzden UEFA ve FC Midtjylland Heyetlerine Dostluk Yemeği 23.07.2026 14.36.00
- Cenk Koray’ı Kabri Başında Andık 23.07.2026 12.09.00

