HABERLER

02.10.2020

GÜNCEL HABERLER

Erikli, Bırakmam Seni Diyerek Kulübümüz İle Sponsorluk Anlaşmasını Yeniledi

Türkiye’nin en sevilen su markası ve pazar lideri Erikli, 2020-2021 futbol sezonunda da Beşiktaşımızın yanında olmaya devam ediyor. İmzalanan sponsorluk anlaşmasıyla Erikli, Kulübümüzün üst üste 3. kez ‘Resmi Su Sponsoru’ oldu.

Kulübümüz ile Erikli arasındaki bir yıllık ‘Resmi Su Sponsorluğu’ anlaşması; Asbaşkanımız, Finansman ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Hakan Avşar, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy ile Erikli Su ve Meşrubat Pazarlama San. ve Tic. A.Ş Genel Müdürü S. Serdar Seyhanlı’nın katılımıyla Vodafone Park’ta imzalandı.

Bu sayede Erikli, üst üste 3. kez ‘Resmi Su Sponsoru’ olarak Beşiktaşımızın yanında yerini aldı. Anlaşma ile Erikli, taraftarlarımıza özel gerçekleştirilecek pazarlama ve iletişim faaliyetlerinde bulunma hakkına da sahip oldu.

Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, imza töreninde yaptığı konuşmada Kulübümüze destek veren Erikli’ye teşekkür etti. Ulusoy: “Türkiye’nin en köklü spor kulübü olan Beşiktaşımız sporun her alanında bugüne kadar elde ettiği başarıları taraftarlarının sonsuz desteği ve sponsor markalarının katkılarıyla başardı. Dünya zor bir dönemden geçiyor ve pandemiden en çok etkilenen alanlardan biri de spor müsabakaları ve spor kulüpleri oluyor. Seyircisiz ve salgın endişesiyle oynanan maçlar kulüplerin gelirlerinde önemli kayba sebep oluyor. Böyle zor bir dönemde markaların spor kulüplerine destek vermesi Türk sporunun geleceği açısından büyük önem arz ediyor. Ben bir kez daha bu dönemde bizleri yalnız bırakmayan bütün sponsorlarımıza ve Erikli’ye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Erikli Su ve Meşrubat Pazarlama San. ve Tic. A.Ş Genel Müdürü S. Serdar Seyhanlı ise, “Bu topraklardan doğan bir marka olarak, toplumumuzun farklı ihtiyaçlarını anlayarak eğitime ve spora destek verme vizyonu ile çalışıyoruz. Sporun toplumun ortak değerlerini yansıttığına ve Türk sporunun geleceğine inanıyoruz. Bu nedenle de sporla iç içe olmayı ve farklı spor branşlarını desteklemeyi sürdürüyoruz. Erikli, Türkiye’de doğallığı, kalitesi ve gerçekleştirdiği yatırımlar ile tüketicisinin kalbinde yerini ispatlamış bir marka. Beşiktaş JK da ulusal ve uluslararası marka değeri yüksek bir spor kulübü. Erikli olarak, Beşiktaş JK ile geliştirdiğimiz iş birliğinden dolayı heyecan ve mutluluk duyuyor, 3. sezondur yanlarında yer alarak 'Bırakmam Seni' diyoruz. Ben de iş birliğimizin her iki taraf için hayırlı olmasını ve uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum. Takımımıza ve oyuncularımıza da sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum’’ dedi.