HABERLER

13.08.2020

GÜNCEL HABERLER

Onursal Başkanımız Merhum Süleyman Seba’yı Kabri Başında Andık

Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba, vefatının 6. yıl dönümünde Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Anma törenine; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mesut Urgancılar, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, BJK-KABATAŞ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu ve kurullarımızın üyeleri ile Seba’nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, anma töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İçinde bulunduğumuz durumda onun kişiliğinin ve vizyonunun ne kadar önemli olduğunu daha iyi hissediyoruz. Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba, yıllarca onurla ve gururla kimseye muhtaç olmayan büyük Beşiktaş’ı idare etti ve teslim etti. Bugünkü ekonomik koşullar içinde yaptıklarının ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyorum. İyi ki Onursal Başkanımız Süleyman Seba diyoruz. Beşiktaşlılar olarak, onun vizyonunu nasıl devam ettirebiliriz, bunu düşünmekten başka çaremiz yok. Mekanı cennet olsun, nurlar içinde yatsın.”

Anma töreni, okunan duaların ardından sona erdi.

Törenin ardından Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Galatasaray Spor Kulübü’nün kurucusu Ali Sami Yen’in kabrini ziyaret etti.