HABERLER

10.08.2020

HENTBOL

Beşiktaş Aygaz Takımımız, Performans Antrenmanlarını MACFit Salonlarında Yapacak

Beşiktaş Aygaz Takımımız, MACFit ile başarıya kanatlanacak. Siyah-beyazlılarımız yıl boyunca performans antrenmanlarını MACFit’te gerçekleştirecek.

Türk hentbolunun lokomotifi Beşiktaş Aygaz, Türkiye’nin en köklü spor salonu zinciri MACFit ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Anlaşma kapsamında hentbolcularımız, MACFit salonlarında performans antrenmalarını gerçekleştirecek. Takımımız, 12 ilde tesisi bulunan MACFit’lerden İstanbul’da ve deplasman maçlarında faydalanma imkanı bulacak. Tüm sporcularımız ve teknik ekibimizin 1 yıl boyunca kullanımına açılan salonlarda kuvvet ve performans antrenmanlarını yapacak siyah-beyazlılarımız, salonların tüm imkanlarından yararlanabilecek.

Bu iş birliğine özel önem atfeden MACFit CEO’su Can İkinci konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Mars Sportif olarak Türkiye'nin en büyük camialarından Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün en başarılı branşı Beşiktaş Aygaz Erkek Hentbol Takımı'na MACFit markamızla destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye'nin en büyük spor kulübü zinciri olarak 10 yılı aşkın süredir MAC, MACFit ve NUSPA markalarımızla hizmet veriyoruz. Türk sporunu daha ileriye taşımak için çabalayan sporcularımızın yanındayız. Ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil eden, gözü hep zirvede olan Beşiktaş Aygaz ile yaptığımız bu iş birliği bizim için çok değerli. Beşiktaş Aygaz ve MACFit’in oluşturduğu birlikteliğin, spor dünyasında büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Beşiktaş Aygaz Takımımıza verdiği destek nedeniyle MACFit’e teşekkür eder, iş birliğinin iki kurum için de hayırlı olmasını temenni ederiz.