HABERLER

09.08.2020

GÜNCEL HABERLER

‘Bırakmam Seni’ Bağış Kampanyasına Destek Gecesi, Bugün Kanal D’de Yapılacak

Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaşımızın, içinde bulunduğu maddi zorlukları, taraftarlarımızın ve siyah-beyazlılarımıza gönül verenlerin destekleriyle aşmak için başlattığı ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi, bu akşam Kanal D’de gerçekleştirilecek. Ünlü Beşiktaşlı sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi ile sunacağı gece, saat 22.00’de başlayacak. İzleyenler SMS’leri ile katkıda bulunacaklar.

Vodafone Park’ta canlı yayın için hazırlanan tribünde; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın ile tüm branşlarımızda formamızı giymiş eski ve faal sporcularımız ile antrenörlerimiz yer alacak.

Gecede Yılmaz Erdoğan’ın pek çok sürpriz konuğu da olacak. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi ile sahne alacak olan Erdoğan’ın konukları arasında; Hülya Avşar, Zafer Algöz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Ömür Gedik, Barış Murat Yağcı gibi isimler yer alıyor.

Taraftarlarımız, bekledikleri tişört ile nihayet destek olabilecek

Gecede, ‘Bırakmam Seni’ kampanya filminde de yer alan ilk sporcularımızın isimlerinin basılı olduğu ‘Kampanya Hatıra Tişörtü’ ile de Kulübümüze destek olunabilecek. Kampanya Hatıra Tişörtü’nün bireysel alımları kampanya web sayfası olan birakmamseni.org adresinden, toplu alımları ise, 0 850 215 19 03 numaralı call center üzerinden yapılacak. 100 adet üstü toplu alım yapan kişi ve kurumlar canlı yayına alınacak.

12 Haziran’da başlayan ‘Bırakmam Seni’ kampanyasının Ata Türkoğlu tarafından hazırlanan  ilk reklam filmi, “Biz 11 arkadaşız lakin arkamız daha var...” sloganı ile izleyicilerle buluşmuştu. Yaklaşık iki aylık süreçte kampanyaya destek olmak isteyen Beşiktaş sevdalıları birakmamseni.org web sayfasındaki dijital ödeme sistemlerinden Kulübümüze bağışta bulundu. Taraftarlarlarımız, web sitesinden şu adımları takip ederek bağış yapabiliyor:

www.birakmamseni.org adresinden kredi Kartı ile istenilen tutar ve süre için
Ziraat Bankası’nda bulunan “Beşiktaş Kampanya Hesapları”na havale veya EFT yoluyla
Ziraat Bankası gişe ve ATM’leri aracılığıyla
Ziraat Bankası’nın internet bankacılığı ve mobil uygulamalarından düzenli ödeme talimatı vererek
Tüm mobil operatörler üzerinden 1903 mesaj numarasına mesaj atarak
PTT şubelerinden 19031903 numaralı Posta Çeki Hesabına istenilen miktarda destekte bulunmak mümkün
Bununla birlikte taraftarlar www.birakmamseni.org sayfasındaki dijtital özel gün sertifikaları sekmesinden sevdikleri adına bağışta bulunarak da kampanyaya destek olabilirler.