HABERLER

Fatih Hakan Avşar: ‘Beşiktaş, Türk sporunun güneşi’

Beşiktaş Dergisi, Asbaşkanımız, Finansman ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Hakan Avşar ile Kulübümüzün finansal sorunlarını, çözüm önerilerini, ‘Bırakmam Seni’ kampanyasını ve amatör branşlarımızdaki gelişmeleri konuştu. Avşar, taraftarlarımızın merak ettiği tüm soruları Beşiktaş Dergisi ağustos sayısında yanıtladı. İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Zararın neresinden dönülürse kârdır. Ciddi bir borç, ana borç ve bunun getirdiği, kulüplerin belini büken bir faiz yükü var. Mevcut kaynakları geliştirip bu geliştirdiğiniz kaynaklara göre bütçeler oluşturmak lazım. Kulüpler için bundan başka bir çözüm yolu ve çıkış yolu yok bana göre.”

“Bırakmam Seni kampanyasının bizim için maddi destek yönü ayrı; aynı zamanda manevi desteği hissetmek istediğimiz bir kampanya. İlk günlerde ciddi bir ilgi oldu. Ancak pandemi nedeniyle hava biraz farklı, insanların bir şeye odaklanmaları haliyle zor oluyor. Biz destek çağrılarına devam ediyoruz. Taraftarlarımızın desteği artıracağını düşünüyoruz. İkinci Başkanımız Sayın Adnan Dalgakıran önderliğinde birçok etaptan oluşan bir kampanya programı oluşturuldu. Ağustos ayı içerisinde de bağış kampanyası için bir televizyon programı gerçekleştireceğiz.”

“Her branşta, Beşiktaş armasını temsil ettiğimiz her yerde bunun bilinciyle hareket etmemiz lazım. Bu forma altında olmak ve başarmak isteyen sporcularımızla yola çıkacağız. Şubelerimizin idarecileri ve antrenörlerimiz de zaten bunun bilincinde.”

“Her branşta sürdürülebilir bir yapıya sahip olan; başarıyı sonuna kadar kovalayan; yönetimiyle, takımlarıyla, taraftarıyla mücadele eden; bir an olsun vazgeçmeyen bir Beşiktaş olsun istiyorum. Elbette bu hayal değil. Düşüncem, isteğim. Hepimiz de bunu istiyoruz zaten.”

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 981 19 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.