HABERLER

18.07.2020

GÜNCEL HABERLER

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda Fen ve Teknoloji Lisesi İle Anadolu Lisesi İçin Kayıt Dönemi Başladı

Beşiktaş ve Kabataş Camialarının geleneklerinden aldığı değerler ile kurulan BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, Fen ve Teknoloji Lisesi ile Anadolu Lisesi için kayıt almaya başladı.

Değerlerini geleceğe taşıyan, yaşamın her alanında kendi yeteneklerini kullanarak farklı bakış açıları sunan, çağdaş, dünya dillerine hakim öğrenciler yetiştirme hedefiyle kurulan BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları; IB Programı, IGCSE Programı, iki dilde eğitim, liderlik eğitimi, toplum hizmetleri faaliyetleri, spor sanat faaliyetleri, bilişim programı, zengin kulüp faaliyetleri, yurt içi ve yurt dışı üniversite imkanı ile 21. yüzyıl becerileri eğitimi gibi imkanlar sunarak yarınları yazacak gençler yetiştirmeyi vadediyor.

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, 17-20 Temmuz tarihleri arasında Fen ve Teknoloji Lisesi için 460 taban puan, Anadolu Lisesi için 400 taban puan ile kayıt almaktadır. Kontenjan ve kayıt durumuna göre 21 Temmuz akşamı yeni taban puanlar ilan edilecektir.

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, yetkinlik temelli, yaşam merkezli, merak duygusu besleyen, bugünün ve yarının becerileri ile donanmış, duyarlı ve çağdaş nesiller yetiştirme misyonu doğrultusunda başarılı öğrencilerimizi de başarı bursları ile desteklemektedir.

%0.01 - %1 arası: %100 Başarı Bursu
%1.01 - %2 arası: %80 Başarı Bursu
%2.01 - %3 arası: %60 Başarı Bursu
%3.01 - %4 arası: %40 Başarı Bursu
%4.01 - %5 arası: %20 Başarı Bursu 

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları ile iletişime geçerek detaylı bilgi sahibi olmak ve ön kayıt formuna ulaşmak için TIKLAYIN