HABERLER

24.06.2020

HENTBOL

Beşiktaş Aygaz Takımımızda Yeni Sezon Yapılanma Çalışmaları Başladı

Hentbol Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’da kazandığı şampiyonluklarla Camiamızın gururu olan Beşiktaş Aygaz Takımımızda, 2020-21 sezonu için yapılanma çalışmaları başladı.

Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi idaresinde yeni başarılar hedefleyen siyah-beyazlılarımızda, 4’ü teknik heyetten olmak üzere toplam 17 isimle sözleşme imzalandı.

Beşiktaş Aygaz Takımımızın son 10 yılda kazandığı 27 kupanın en önemli mimarlarından olan tecrübeli Antrenörümüz Müfit Arın ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

Yardımcı Antrenörümüz İlker Şentürk ve kondisyonerimiz Mesut Temizişler ile sözleşme yenilenirken, eski hentbolcularımızdan Bülent Erkol, Oyuncu İzleme ve İstatistik Analizden Sorumlu Yardımcı Antrenör olarak teknik ekibimize dahil edildi.

Beşiktaş Aygaz Takımımızın oyuncu kadrosundan; Ramazan Döne, Ömer Ozan Arifoğlu, Taner Günay, Burak Turan, Mehmet Demirezen ve Austris Tuminskis ile sözleşme yenilenirken, genç hentbolcularımız; Berat Çebi, Şevket Yağmuroğlu, Mehmet Ali Karadurmuş, Gökay Bilim, Doğukan Keser, Emir Kırmızıyıldız ve Mirhan Katarcı ile birer yıllık sözleşme imzalandı.