HABERLER

Kulübümüzden Açıklama

Beşiktaşımızın markası üzerinden prim yapmasına izin vermediğimiz için yalan haberlerle Kulübümüzü yıpratmaya çalışan malum internet sitesi, bugün yayımladığı masa başında hazırlanmış kurgu haberle art niyetini bir kez daha ortaya koymuştur.

Beşiktaşlı kisvesi altında Kulübümüzü türlü algı operasyonlarıyla yıpratmayı kendisine amaç edinmiş bu sitede, bugün yayımlanmış olan ‘Çebi’den misilleme’ başlıklı haberde yer alan, Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına yardım talebinde bulunduğu değerli üyemiz iş insanı Nevzat Demir’den olumsuz yanıt aldığı, bunun üzerine Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin BJK Nevzat Demir Tesisleri adının değiştirilmesini ağustos ayında yapılması planan genel kurulda gündeme getireceği iddaları tamamen asılsızdır.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Camiamızın kıymetli isimlerinden Nevzat Demir ile her daim iyi ilişkiler içinde olmuş ve görüşmelerinde ortak gaye Beşiktaşımızın menfaatleri olmuştur. Sayın Nevzat Demir’in sağlığı da söz konusu haberde iddia edilenin aksine son derece iyi durumdadır.

Camiamızdan ve taraftarlarımızdan bu tarz yalan haberlere ve özellikle Kulübümüzü yıpratmayı kendine görev edinmiş malum siteye itibar etmemelerini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK