Beşiktaşımızın markası üzerinden prim yapmasına izin vermediğimiz için yalan haberlerle Kulübümüzü yıpratmaya çalışan malum internet sitesi, bugün yayımladığı masa başında hazırlanmış kurgu haberle art niyetini bir kez daha ortaya koymuştur.
Beşiktaşlı kisvesi altında Kulübümüzü türlü algı operasyonlarıyla yıpratmayı kendisine amaç edinmiş bu sitede, bugün yayımlanmış olan ‘Çebi’den misilleme’ başlıklı haberde yer alan, Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına yardım talebinde bulunduğu değerli üyemiz iş insanı Nevzat Demir’den olumsuz yanıt aldığı, bunun üzerine Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin BJK Nevzat Demir Tesisleri adının değiştirilmesini ağustos ayında yapılması planan genel kurulda gündeme getireceği iddaları tamamen asılsızdır.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Camiamızın kıymetli isimlerinden Nevzat Demir ile her daim iyi ilişkiler içinde olmuş ve görüşmelerinde ortak gaye Beşiktaşımızın menfaatleri olmuştur. Sayın Nevzat Demir’in sağlığı da söz konusu haberde iddia edilenin aksine son derece iyi durumdadır.
Camiamızdan ve taraftarlarımızdan bu tarz yalan haberlere ve özellikle Kulübümüzü yıpratmayı kendine görev edinmiş malum siteye itibar etmemelerini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
HABERLER
18.06.2020
KULÜP AÇIKLAMALARI
Kulübümüzden Açıklama
Diğer Haberler
- Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 4 Ekim Pazar Günü Yapılacak 27.09.2026 11.30.00
- Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 3 Ekim Cumartesi Günü Yapılacak 26.09.2026 11.00.00
- Taraftarımıza Önemli Duyuru 23.09.2026 14.18.00
- Beşiktaş JK Divan Başkanlık Kurulu’ndan Üyelerimize Bilgilendirme 22.09.2026 17.40.00
- Kamuoyuna Duyuru 20.09.2026 12.21.00

