Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşımızı takip eden basın mensuplarını Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda ağırladı.
Toplantıda; İkinci Başkan, İletişim ve Yeniden Yapılanmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Adnan Dalgakıran, Asbaşkan, Futbol A Takımı ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ, Asbaşkan, Finansman ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Hakan Avşar, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban ile Fulya Kompleksi ve Fulya AVM’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Efe Bezci de yer aldı.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, toplantıda basın mensuplarına, Beşiktaşımızın gündemine dair açıklamalarda bulundu ve ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
HABERLER
18.06.2020
GÜNCEL HABERLER
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Akatlar No:1903’te Medya Mensuplarıyla Buluştu
Diğer Haberler
- Görkem Gürsel, Son Yolculuğuna Uğurlandı 08.10.2026 17.32.00
- Başkanımız Serdal Adalı, Beşiktaş Derneklerinin Başkanlarıyla Buluştu 08.10.2026 14.48.00
- Mazbata Töreni Yapıldı 07.10.2026 17.33.00
- Şampiyon Teknik Direktörlerimizden Dorde Miliç, Tüpraş Stadyumu’nda Ağırlandı 05.10.2026 20.54.00
- Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı 03.10.2026 16.53.00

