HABERLER

12.06.2020

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Yenilenen Akatlar No:1903 Tesisi’nin Açılış Törenine Katıldı

Yenileme çalışmaları tamamlanan Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi, bugün düzenlenen açılış töreniyle camiamızın hizmetine sunuldu.

Açılış törenine; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, İkinci Başkan, İletişim ve Yeniden Yapılanmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Adnan Dalgakıran, Asbaşkan, Finansman ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Hakan Avşar, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Divan Kurulumuzun eski başkanları Şeref Nasır ve Yalçın Karadeniz ile Kadın Futbol Takımımızın sporcuları ve davetliler katıldı.

Yenilenen Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi’nin açılış kurdelesini alkışlar eşliğinde kesen Başkanımız Ahmet Nur Çebi, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“No:1903 tesisine adını verdiğimiz değerli eski başkanlarımızdan merhum Mehmet Üstünkaya’yı rahmetle anıyorum. Üstünkaya’nın kıymetli ailesini burada görmekten dolayı çok mutlu oldum. No:1903 tesisleri bizim için çok önemli çünkü Beşiktaş markasını temsil ediyor. No:1903 tesisini Türkiye’nin birçok noktasında hizmete açarak Kulübümüze gelir sağlamayı amaçladık. Bozkurter ailesine teşekkür ediyorum. Bu mekanın yeniden Kulübümüze kazandırılması noktasında büyük katkı ve emeği olan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkür ederim. En önemli şey birlik ve beraberlik. Mekanlar bu birlikteliğin sağlanması hususunda büyük önem taşıyor. Yenilenen Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi Camiamıza hayırlı olsun.”