HABERLER

07.06.2020

GÜNCEL HABERLER

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları Online Tanıtım Toplantısına Davetlisiniz!

Ticarethane değil, Eğitim Kurumuyuz!
Ürün değil, Birey; Proje değil Öğrenci Yetiştiriyoruz!
Trendlere göre değil Kabataş Geleneğine Uygun Bir Eğitim Veriyoruz!
Gerçek Başarının Hayatta Başarılı Olmak Olduğuna İnanıyoruz!

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, bu ideale inanan tüm veli adaylarımızı; okulöncesi, ilkokul ve ortaokul sınıf seviyelerine yönelik okul tanıtım toplantısına davet ediyor.

Tanıtım toplantısına erişim bilgileri:

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/93307793199
Meeting ID: 933 0779 3199
Tarih : 9 Haziran 2020 Saat 20:00

Beşiktaş ve Kabataş Camialarının geleneklerinden aldığı değerler ile kurulan BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı kayıtları devam etmektedir.

Değerlerini geleceğe taşıyan, yaşamın her alanında kendi yeteneklerini kullanarak farklı bakış açıları sunan, çağdaş, dünya dillerine hakim öğrenciler yetiştirme hedefiyle kurulan BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, online olarak düzenleyeceği tanıtım toplantısı ile tüm veli ve veli adayları ile buluşmayı planlıyor.

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları; yetkinlik temelli, yaşam merkezli, merak duygusu besleyen, bugünün ve yarının becerileri ile donanmış, duyarlı ve çağdaş nesiller yetiştirme misyonuyla kurulmuştur.

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları, yüz yıllık ortak bir değeri paylaşan iki camianın çağdaş eğitime, bilim-sanat- kültür ve sporla sahip çıkma hedefinde yürüme kararlılığı olarak ortaya çıkmıştır.

İki köklü kurumun tarihi değerlerini küresel eğitim yöntemleri ve değişen dünya dinamikleri ile günümüze taşıyan BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nın amacı, ‘sürekli gelişimin gücüne inanan’, ‘zorluklar karşısında çözüm üreten’, ‘kabullenen değil sorgulayan’, ‘her şeyden önce iyi bir insan ve iyi bir yurttaş olan’ temel değerlerini geleceğe taşıyacak, yarınların kaderini yazacak nesiller yetiştirmektir. BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları Çamlıca Kampusü’nde anaokul, ilkokul, orta ve lise kademelerinde eğitim vermektedir. Kurum, tüm kadrosuyla, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bilim, kültür, sanat, spor ve teknoloji temelinde kendi öz değerlerini yaratarak hayatta başarılı olma hedefini önemseyen bir eğitim sistemini temsil etmektedir.