HABERLER

23.04.2020

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nın Öğrencileriyle İnternet Ortamında Buluştu

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları öğrencilerinin Covid 19 salgını nedeniyle internet ortamında gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katıldı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Meclisimizin varlığı, vatanını milletini seven genç nesillerin sahip çıkmasıyla sürecektir. BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda yetişecek öğrencilerimizin, diğer çocuklarımıza da örnek olacak şekilde Cumhuriyetimize sahip çıkacaklarına inanıyorum. Değerli öğretmenlerimize de binlerce kez teşekkür ediyorum.”

160 öğrencinin ekranları başından online olarak katıldığı törende, BJK-KABATAŞ VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu gerçekleştirdiği konuşmasında, Atatürk’ün Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan bu kıymetli bayramı dünya çocuklarına armağan etmesinin gerekçelerini çocukların saf ve temiz kalplerine bağlayarak bu çocukları geleceğe en doğru şekilde hazırlamamız gerektiğinin altını çizdi.

Törene ayrıca BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları Lise Müdürü Tekin Baransel ve Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burcu Ağca Karakaya da günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmaları ile katıldılar.

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları öğrencilerinin gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenini yukarıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.