HABERLER

24.02.2020

BASKETBOL

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor Maçı Biletleri Satışta

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’u konuk edecek.

BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma, 27 Şubat Perşembe günü saat 18:00’de başlayacak.

BİLETLER SATIŞTA

Beşiktaş Sompo Sigorta – Meksa Yatırım Afyon Belediyespor karşılaşmasının bilet fiyatları şu şekildedir:

Protokol: 75 TL
Bench Arkası: 30 TL
Diğer Bloklar: 15 TL

Taraftarlarımız, biletlerini www.passo.com.tr web sitesinin yanı sıra, Vodafone Park gişeleri ve maç günü BJK Akatlar Spor Kompleksi gişelerinden satın alabilirler.

Basketbol karşılaşmalarına girişlerde ve bilet alımlarında PASSOLİG kart zorunluluğu bulunmamaktadır. www.passo.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya bir üyeliğiniz var ise web sayfasına üyeliğiniz ile giriş yaparak bilet alımı gerçekleştirebilirsiniz.

Taraftarlarımız www.passo.com.tr web sitesinden alacakları biletlerde ‘Gişeden Teslimat’ seçeneği dışında ‘PDF-Hızlı Bilet’ seçeneğini seçerek bilet alımlarını gerçekleştirebilirler. PDF-Hızlı Bilet seçeneği ile bilet alan taraftarlarımız www.passo.com.tr sayfamızda bulunan “Proflilim – Biletlerim – Etkinlik Biletlerim” bölümünden biletlerini görüntüleyebilir ve telefonlarına indirebilirler. Cep telefonlarına indirilen biletlerde barkod kısmını salon turnikelerine okutarak karşılaşmaya giriş sağlayabilirsiniz.

BJK AKATLAR SPOR KOMPLEKSİ'NE ULAŞIM

BJK Akatlar Spor Kompleksi, M6 metro hattı üzerinde bulunan Nispetiye durağına yürüyüş mesafesindedir.