HABERLER

22.02.2020

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş Dernekleri Buluşması, Vodafone Park’ta Yapıldı

Beşiktaş Dernekleri Buluşması; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban ile çok sayıda Beşiktaş derneğinin başkan ve üyelerinin katılımıyla Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş derneklerinin başkan ve üyelerine hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Derneklerimizin varlığının Beşiktaş’a çok şey kazandıracağını biliyorum. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşım Hakan Daltaban’a teşekkür ediyorum. Sizlere yakın olması ve sizlerle beraber hareket etmesi bizim işimizi daha da kolaylaştırıyor. Kulübümüzün mali durumu, diğer kulüplerden pek farklı değil. Herkesin kendine göre bir çıkış yolu olacaktır. Bizim çıkış yolumuz; taraftarlarımız, camiamız, birlik ve beraberliğimiz. Kendilerine bu manada büyük bir görev düşen dernek başkan ve üyelerinden taraftarlarımızı Kulübümüze katkı yapmak için harekete geçirmelerini rica ediyorum.”

Sıcak bir ortamda geçen Beşiktaş Dernekleri Buluşması, Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban’ın, derneklerin başkan ve üyeleriyle görüş alışverişinde bulunmasının ardından sona erdi.