Büyük Beşiktaş Taraftarı, imza attığı dünyaca ünlü sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.
Taraftarlarımız, Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımızın FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Neptunas Klaipeda ile oynadığı maçın devre arasında, yanlarında getirdikleri atkı ve bereleri, Elazığ’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımız için sahaya attı.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, sahaya attıkları atkı ve berelerle taraftarlarımızın yardım kampanyasına katkıda bulundu.
Taraftarlarımızın düzenlediği yardım organizasyonuyla toplanan atkı ve bereler, BJK-KABATAŞ VAKFI aracılığıyla deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılacak.
HABERLER
28.01.2020
GÜNCEL HABERLER
Büyük Beşiktaş Taraftarı’ndan Elazığ’daki Depremzedelere Anlamlı Yardım
Diğer Haberler
- Basketbol Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özkan Arseven, Bursalı Beşiktaşlılarla Buluştu 06.09.2026 19.21.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Sakaryalı Beşiktaşlılarla Buluştu 06.09.2026 13.44.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora’dan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Aksu Oktay’a Ziyaret 02.09.2026 16.26.00
- Kulübümüz, UEFA Safety & Security Conference 2026’da Temsil Edildi 02.09.2026 13.27.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora ile Denetim Kurulu Başkanımız Gökhan Tiryaki'den İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyda Dursun’a Ziyaret 01.09.2026 18.01.00

