HABERLER

25.01.2020

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, İzmir No:1903’ün Açılış Törenine Katıldı

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, İzmir No:1903’ün açılış töreninde taraftarlarımızla bir araya geldi.

Açılış töreninde; Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Taraftar ve Süleyman Seba ile Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, Fulya Kompleksi ve Fulya AVM’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Efe Bezci, eski yönetim kurulu üyemiz Serdal Adalı ile çok sayıda davetli yer aldı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Her şey Beşiktaş için. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Seçimler yapılır, insanlar Beşiktaş için yarışır. No:1903 bir Beşiktaş markasıdır. Bu yatırımlar devam edecek. Beşiktaş çok büyük bir marka. İzmir No:1903 Beşiktaş camiasına hayırlı olsun.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, konuşmasının ardından eski yönetim kurulu üyemiz Serdal Adalı ile birlikte hayırlı olması temennisinde bulunarak açılış kurdelesini kesti.