HABERLER

07.01.2020

FUTBOL

Burak Yılmaz: ‘Tek dileğim, Beşiktaş’ta lig ve kupa şampiyonluğu yaşamak’

Futbolcumuz Burak Yılmaz, takımımızın kamp yaptığı Antalya Gloria Sports Arena’da bir basın toplantısı düzenledi.

Yılmaz’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Takımla ilk antrenmanıma çıktım. Her şey yolunda. Çok şükür iyiyim. Bundan sonra bir sakatlık olmadan devam edeceğimi düşünüyorum. İlk yarıda beklentilerin altında kaldık. Bunun birçok sebebi var. İkinci yarı daha iyi olmak için ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Takımdaki hava çok iyi durumda.

Beşiktaş, bambaşka bir duygu benim için. Şu anda tek dileğim Beşiktaş’ta lig ve kupa şampiyonluğu yaşamak. Transferi hiç düşünmüyorum.

Ljajic ve Oğuzhan çok özel oyuncular. Sezonun ilk yarısında istediklerimizi sahaya yansıtamadık. İkinci devre daha farklı olacaktır. Ben ve arkadaşlarım, performanslarımızın farkındayız. Hedefe varmak için gerekli puanları almalıyız. Bunun bilincindeyiz.

Süper Lig’de şampiyonluk şansımız çok yüksek. Vodafone Park’ta ikinci yarının ilk maçını lider Sivasspor ile oynamak bizi motive ediyor. Yenersek puan farkını azaltacağız. Dolu tribünler önünde oynamayı hayal ediyoruz. Sivasspor’u yenip şampiyonluğun favorisi olduğumuzu göstermek istiyoruz.

Benim oynayamadığım maçlarda Umut ve Güven gerekeni yaptılar. Sahada fit olmak istiyorum.

Ben ve arkadaşlarım her zaman iyi olmak istiyoruz. Kendi aramızda konuşmalar yapıyoruz. Antrenmanlarda önlemlerimizi alıyoruz. Sezonun ikinci yarısında daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, sürekli bizimle ve hep destek oluyor. Bu bizim için çok önemli. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Burak Yılmaz’ın basın toplantısını yukarıdaki YouTube ekranından izleyebilirsiniz.