HABERLER

04.12.2019

FUTBOL

Anagold 24Erzincanspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Futbol Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası’nda Anagold 24Erzincanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sağanak yağmur altında basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon süreçleri devam eden Douglas Santos, Dorukhan Toköz ve Kartal Kayra Yılmaz ile salonda çalışan; Atiba Hutchinson, Abdoulay Diaby ve Oğuzhan Özyakup katılmadı. Victor Ruiz ise tedavi sonrası sahada koşu yaptı.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve minik kale taktik maçı yapıldı. İdman, şut çalışması ile sona erdi.

Öte yandan ‘Çıplak Vatandaşlar’ isimli tiyatro oyununda rol alan sanatçılar, siyah-beyazlılarımızın çalışmasını izledi. Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile futbolcularımız, konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sanatçılar, takımımızı sahneledikleri tiyatro oyununa davet etti.

Futbol Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçında yarın (5 Aralık) saat 20.45’te Vodafone Park'ta Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacak.