HABERLER

16.11.2019

FUTBOL

İ. H. Konyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Beşiktaşımız, Süper Lig’de İ. H. Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı idmanla devam etti.

Basına kapalı yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.

Tedavi ve rehabilitasyon süreçleri devam eden Dorukhan Toköz, Atiba Hutchinson, hasta olan Caner Erkin, belinde ağrı hisseden Loris Karius ile izinli futbolcularımız Burak Yılmaz ve Domagoj Vida’nın yer almadığı çalışmada Douglas Santos düz koşu yaptı.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, 1’e 1, 2’ye 2 ve 3’e 3 pres çalışması yapıldı. İdman, dar alanda yapılan kontrol pas çalışması ve yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Bu arada, Genç Kızılay Ümraniye’den gelen bir grup gönüllü, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya plaket takdim etti. Avcı ile futbolcularımız, gönüllülerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ayrıca, Leyla’dan Sonra gönüllü ekibinin öncülüğünde BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen minik taraftarımız Arda, takımımızın antrenmanını izledi. Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile futbolcularımız, idman sonrası Arda ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yarını izinli geçirecek olan Futbol Takımımız, İ. H. Konyaspor maçı hazırlıklarına 18 Kasım Pazartesi günü saat 11.30’da yapacağı çalışmayla devam edecek.