Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakabilmek için 11 Kasım Pazartesi günü saat 11:11'de, 81 ildeki 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidan toprakla buluşacak.
Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle ülkemizde ve dünyada her daim övgülere mazhar olan Türkiye’nin en güçlü sivil toplum örgütü Beşiktaşımız, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın daha yeşil bir Türkiye için başlattığı, ağaç ve orman sevgisini geliştirmeyi amaçlayan sosyal sorumluluk projesini yürekten destekliyor ve Büyük Beşiktaş Taraftarı’nı ‘Geleceğe Nefes Ol’maya davet ediyor.
11 Kasım'da yurt genelinde gerçekleştirilecek ağaçlandırma seferberliği için yurt içinde ve yurt dışında kalbi Türkiye ile atan vatandaşlarımız fidan sahiplenebilecek ya da bağışta bulunabilecek. Tek yapılması gereken ise ‘Geleceğe Nefes’ gelecegenefes.com internet sayfası üzerinden Türkiye'nin istenilen bölgesinde dikilecek 5 kadar ağaca kendinizin ve aile bireylerinizin isimlerini vererek fidan sahiplenmek ya da bağışta bulunmak.
Haydi Büyük Beşiktaş Taraftarı! 'Daha Yeşil Bir Türkiye İçin' tüm yurtta fidanları toprakla buluşturuyor, ‘Geleceğe Nefes Ol’uyoruz!
HABERLER
08.11.2019
GÜNCEL HABERLER
Büyük Beşiktaş Taraftarı, Geleceğe Nefes Oluyor
Diğer Haberler
- Ahmet Şerafettin Bey'i (Şeref Bey) Kabri Başında Anacağız 10.06.2026 14.23.00
- Melahat Arseven Son Yolculuğuna Uğurlandı 07.06.2026 14.47.00
- Başkanımız Serdal Adalı, Futbolcumuz Rıdvan Yılmaz’ın Nişan Törenine Katıldı 06.06.2026 19.16.00
- Tolunay Özdurmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 05.06.2026 14.59.00
- Reha Muhtar Son Yolculuğuna Uğurlandı 04.06.2026 18.58.00

