HABERLER

29.10.2019

SPOR OKULLARI

BJK Spor Okulları Geleceğin Kartalları 3. Bölgesel Futbol Turnuvası’nın Beşinci Etabı Yapıldı

BJK Spor Okulları Geleceğin Kartalları 3. Bölgesel Futbol Turnuvası’nın Beşinci Etabı, Fulya Merkez Futbol Okulumuzun ev sahipliğinde yapıldı.

2009-2010 doğumlu öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen turnuvaya, Marmara Bölgesi Futbol Okullarımız katıldı. Maçlar,  sabah ve öğle olmak üzere A, B, C ve D Grubu şeklinde oynandı. 34 Futbol Okulumuzun katıldığı turnuvada her takıma plaket takdim edildi.

Öte yandan, BJK Halkalı Atakent Futbol Okulumuzdan katılan tek sporcumuz Dila Büyükkardeş’e BJK Futbol Akademi Direktörümüz Necmettin Çelikhan hediye verdi.

Beşinci etabın şampiyonları; Eyüp, Göktürk, Başakşehir ve Bursa Futbol Okullarımız oldu.

Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bu özel günde turnuvamızı gerçekleştirmeyi tercih ettik. Bizi yalnız bırakmayan değerli okullarımız, özkaynak antrenörlerimiz, scout ekibimize teşekkür ederim. Burada sporcularımızı izleyip takip ettiler. Kaybedenin olmadığı, kazananın Beşiktaş olduğu bir turnuva oldu. Çocukları buradan mutlu bir şekilde göndermenin gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Tüm ekip arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş, konuşmasında şunları ifade etti:
"Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümünde bizleri yalnız bırakmayan tüm futbol okullarımıza teşekkür ederiz. Bu anlamlı günde güzel müsabakaları takip eden özkaynak ve scout ekibi antrenörlerimize teşekkür ederiz.”

Denetleme Sorumlusu Onur Kerpiçci, konuşmasında şunları söyledi:
"Turnuvamızın, Cumhuriyet Bayramımızda olması çok anlamlı. Buraya gelen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Kazanan her zamanki gibi Beşiktaş oldu.”